FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Un fost antrenor al roș-albaștrilor se autopropune la Steaua: "Ăsta e țelul meu"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 martie 2017 21:56

Nicolae Dică, în prezent antrenor la SCM Pitești, în Liga a treia, a declarat că și-ar dori ca la un moment dat să preia banca tehnică a Stelei, echipa la care a făcut istorie ca jucător.

"Țelul meu este să antrenez Steaua. Eu sunt antrenor de liga a treia și îmi doresc să ajung cât mai sus. Normal că vreau să antrenez Steaua, este cea mai tritată echipă și ar fi un vis pentru mine.

Deocamdată nu m-a căutat nimeni, Steaua are un antrenor și nu a luat nimeni legătura cu mine. Când Steaua nu va mai avea antrenor vom vedea", a spus Nicolae Dică, la TV Digi Sport.

Nicolae Dică a fost secund la Steaua în timpul mandatelor lui Costel Gâlcă și Mirel Rădoi. 

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
1498434707123363
Dumitru Neculai  •  05 Martie 2017, 07:19

MAI DICA PELTICULE NU TE UITI LA TV RELUARI ?TU CHIAR TE CREZI ANTRENOR? ANTRENORUL VINE DUPA REZULTATELE IMEDIATE NU CEA FOST CE PROMITE VA ZAPACESTE TV EUL BA VA IA MINTILE? MODERATORII NU VA TREZESTE AN PAUZE PUBLICITARE? SAU VA ANCURAJEAZA RAZAND DE VOI TOT DE LA TV SI ILIE SA TREZIT ANTRENOR LA STEAUA MISTER SAU MISTER? A ANTRENAT VREO CATEVA ZILE ACUM NE ANVATA NE EXPLICA TACTIC E ..............? DICHIS

Vezi toate comentariile (1)
Comentează