FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Un fost antrenor de la FCSB îl pune la punct pe Denis Alibec: "Înjură antrenorul și apoi se miră. Eu nu l-aș mai fi antrenat!"

FOTO: Captură TV Telekom Sport
FOTO: Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 decembrie 2017 12:43

Sorin Cârțu, fost antrenor la FCSB, l-a criticat pe Denis Alibec pentru atitudinea pe care a avut-o de când s-a transferat la echipa roș-albastră. În opinia acestuia, gestul de a-l înjura pe antrenorul Nicolae Dică, așa cum s-ar fi întâmplat la Plzen, este de neiertat.

"Alibec e un răsfățat. Cum să faci așa ceva? În primul rând, sunt stabilite niște reguli. El vrea să dea în toate mingile. Cum să înjuri un antrenor ca nu te-a lăsat să bați o lovitură liberă?

Tot vorbim că e un băiat sensibil, dar uite ce educație are. Înjură antrenorul și apoi se miră. Eu nu l-aș mai fi antrenat. Cum să-l mai antrenez? Nu mai există pentru mine. Cum să mă înjure un jucător?", a declarat Sorin Cârțu, la PRO X.

Antrenor la roș-albaștri pentru o scurtă perioadă în primăvara lui 2010, Cârțu face referire la episodul petrecut în urmă cu o săptămână la Plzen, când, nemulțumit că Dică nu l-a lăsat să execute o lovitură liberă, Alibec l-ar fi insultat pe antrenorul FCSB-ului (detalii pe larg, aici). 

Vezi aici VIDEO cu faza

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
138672209828437
Gelu Oanca  •  02 Decembrie 2017, 10:05

Asa a fost crescut, fara respect toti il lauda, dar este un jucator mediocru.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close