FOTBAL  »  Superliga  »  LUPTA LA TITLU

Un fost antrenor dinamovist a găsit cauzele declinului Stelei: "Nu e de mirare ce s-a întîmplat"

Articol de GSP - Publicat luni, 18 mai 2015 12:14

Steaua a avut un avans de 13 puncte față de ASA, însă roș-albaștrii au fost devansați în clasament de ardeleni, aceștia fiind la o lungime în fața campioanei.

Ioan Andone a vorbit despre declinul Stelei și a încercat să găsească principalele probleme cu care s-a confruntat trupa lui Gâlcă în acest retur de campionat.

"Se mai întîmplă. În primul rînd, trei dintre cei mai importanți jucători, Sînmărtean, Keșeru și Szukala au plecat. Apoi intervine și oboseala jucătorilor, accidentările. Suporterii nu mai susțin echipa, nu mai pun presiune pe echipele adverse. Adunînd, nu e de mirare ce s-a intîmplat în ultimul timp. Nu cred că antrenorul e de vină", a spus Andone la Dolcesport.

Fostul tehnician dinamovist a prefațat și lupta la titlu dintre ASA și Steaua: "Acolo (n.r. la ASA) sînt numai jucători care au cîștigat campionate, este un mare avantaj. ASA o să reziste cît o să reziste primaria, asta e realitatea, toată lumea o știe. Rezista cît sînt bani care vin de la autoritățile locale, cîtă vreme vin legal".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  18 Mai 2015, 23:10

dar si galca e vai de el,si arbitrii la fel

rozu
rozu  •  18 Mai 2015, 20:35

vin legal, Ioane! ca sponsorizari de la firmele ce lucreaza cu primaria, pe banii publici, din taxele platite de noi, de tine...

gica.paunescu
gica.paunescu  •  18 Mai 2015, 15:37

Andone are dreptate, in privinta opiniei privind profesinalismul lui Galca; el nici nu se pronunta in legatura cu (ne) legalitatea finantarii celor de la ASA de catre primarie; se va dovedi, dupa ceva vreme de la plecarea lui Galca, faptul ca acesta a fost un antrenor pe care Steaua ar fi trebuit sa-l pastreze; insa asa ne place noua, sa fie mai cocalar, sa se certe cu Jiji, sa dea declaratii ,, incendiare'' prin tabloide si - eventual - ***, adica e ,, barbat'', este ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează