FOTBAL  »  Superliga  »  ACCIDENT

Un fost campion al României a ajuns după gratii pentru că a ucis un om!

Pădurețu (stânga)Foto: Gabriela Arsenie
Pădurețu (stânga)Foto: Gabriela Arsenie

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 mai 2017 11:38

Răzvan Pădurețu, fostul mijlocaș al Unirii Urziceni, a fost condamnat la trei ani și jumătate de închisoare după ce a accidentat mortal un pieton și a fugit de la locul accidentului, în 2014.

Apelul făcut de fostul campion al României a fost respins de Curtea de Apel București, iar Pădurețu a fost luat de acasă vineri de oamenii de ordine și dus la penitenciar, pentru a începe executarea pedepsei, anunță cancan.ro.

Răzvan Pădurețu a fost acuzat de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului, după ce a lovit un bărbat în vârstă de 44 de ani pe data de 28 septembrie 2014.

Fotbalistul a fugit de la locul faptei, dar a fost prins o zi mai târziu de polițiști și reținut inițial pentru 24 de ore, pentru ca apoi să fie pus sub control judiciar pe durata procesului.

În luna ianuarie a acestui an, jucătorul de 35 de ani s-a despărțit de echipa Metalul Reșița. Pădurețu a jucat pentru Unirea Urziceni în perioada 2007-2011, iar în 2009 a devenit campion cu gruparea ialomițeană. 

177 de meciuri
a jucat Pădurețu în Liga 1, marcând 12 goluri și reușind 4 pase decisive

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  07 Mai 2017, 15:25

daca omora 3 si ramanea la locul faptei, lua cu suspendare, ca huidu...

marius.bxl
marius.bxl  •  07 Mai 2017, 13:13

Dacă va credeți buricul pământului. ....ajungeți la puscarie .nouilles avec alți bunici ai pământului plus mai importanți ex huidu (prima tv) Ludovic Orban PNL asta și șpăgar deci cel mai rău dintre toți asta nu are Dumnezeu. Parca e norvegian sau suedez

dinamo_fan
dinamo_fan  •  07 Mai 2017, 12:36

asta e stire de sport in viziunea gsp ?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează