FOTBAL  »  Superliga  »  ACADEMICA CLINCENI

Un fost campion cu FCSB colaborează cu Academica Clinceni: „Sper să fie mulțumiți cei de acolo de mine”

Încă un fost jucător de la FCSB colaborează cu Academica Clinceni +3   FOTO
Încă un fost jucător de la FCSB colaborează cu Academica Clinceni

Articol de , - Publicat miercuri, 10 martie 2021 16:05 / Actualizat miercuri, 10 martie 2021 16:16

Ilie Poenaru a transferat în ultimele luni mai mulți foști fotbaliști trecuți pe la FCSB. Gardoș, Pîrvulescu, Tănase, Popa și Rusescu au venit la Academica Clinceni și sunt aproape de o performanță majoră: dintr-o echipă ce s-a luptat pentru evitarea retrogradării, Academica a devenit o pretendentă serioasă la play-off.

Bourceanu, contract cu Clinceni

Alex Bourceanu a fost și el pe lista lui Poenaru, lucru recunoscut chiar de antrenorul ilfovenilor. N-a reușit, însă a încheiat un contract cu Physio Medical Center, clinica de recuperare deținută de fostul campion cu FCSB. Cel puțin până la finalul sezonului, aici se vor reface toți fotbaliștii din lotul Clinceniului. "E o oportunitate foarte bună pentru noi. Sper să ne facem foarte bine treaba și să aducem mai repede pe teren jucătorii accidentați. Obiectivul nostru e ca Academica să fie mulțumită de noi", a zis Alex Bourceanu.

"De fiecare dată m-am recuperat aici"

Mladen Jutric și Paul Pîrvulescu au beneficiat deja de tratamente la clinica lui Alex Bourceanu, al doilea fiind un vechi client al fostului său coleg din perioada FCSB: "Sunt de-ai casei aici. De fiecare dată când am avut probleme, aici m-am recuperat. E o echipă de profesioniști. E benefic pentru Clinceni că a semnat acest contract și că beneficiază de așa ceva", a spus și Paul Pîrvulescu.

"Aveam o colaborare cu Alex de mai mult timp. Se lucrează la cel mai înalt nivel aici. Am fost foarte mulțumiți de ceea ce s-a întâmplat aici. Până acum n-am beneficiat de asemenea recuperări și puteam greși cu anumiți jucători" 
Ilie Poenaru, antrenor Academica Clinceni

EXCLUSIV Gigi Becali e necruțător cu Vukusic: „Intră doar pe ușă, pe teren nu cred!” » Mai trimite un jucător pentru meciul cu CSA Steaua

EXCLUSIV Magaye Gueye, interzis la Săftica » Ce i-au transmis colegii după ce a fost depistat pozitiv la cocaină

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
176901212832165
Dan Petnaise  •  10 Martie 2021, 17:20

E coada lui Jiji în toată tărașenia asta. Toată echipa e formată din " juniorii" lui FCBECALI.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează