FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Un fost campion cu Steaua critică clubul după plecarea lui Lucian Sînmărtean: "Steaua va suferi mult! A fost o prostie"

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 10 ianuarie 2015 13:22

După ce Lucian Sînmărtean şi Lukasz Szukala au fost convinşi de Victor Piţurcă să semneze cu Al Ittihad, Dorinel Munteanu îi critică pe cei din conducerea Stelei.

"Echipa poate cîştiga titlul în Liga 1, pentru că nu au adversari puternici, dar le va fi greu să se califice în UEFA Champions League fară un proiect.

A fost o prostie că Szukala şi Sînmărtean au fost lăsaţi. Steaua va suferi mult, mai ales după plecarea lui Sînmărtean. El a fost decisiv în foarte multe meciuri şi Steaua nu are un jucător de valoarea lui. Pe Szukala îl pot înlocui, se găsesc soluţii", a spus Dorinel Munteanu la DolceSport.

Sînmărtean a jucat 42 de meciuri pentru echipa din Ghencea. Mijlocaşul de 34 de ani a marcat şase goluri şi a contribuit cu 15 pase de gol.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (36)
bibiloiu
bibiloiu  •  10 Ianuarie 2015, 18:13

Bai muntene , nu tu esti cel mai potrivit sa vorvesti despre alti prosti....................

conasu_boeru
conasu_boeru  •  10 Ianuarie 2015, 17:31
Postat de freegigi pe 10 Ianuarie 2015, 17:13

Daca era asa saracie la Steaua cum sustii tu ma indoiesc ca i sa facea contract de 30.000 lui Chipciu, 25.000 lui Papp sau s-ar mai fi dat niste bani inutil pt acest Enceanu.E imposibil de concurat la salarii cu echipele de top din Arabia, ai ales cand jucatorii sunt trecuti de 30 de ani,

Mai citeste odata ce am scris poate intelegi ce am vrut sa spun.....si nu mai crede tot ce spune Argaseala...

freegigi
freegigi  •  10 Ianuarie 2015, 17:13
Postat de conasu_boeru pe 10 Ianuarie 2015, 16:56

Zic , ca esti destul de aproape....eu as zice ca dupa ce s-a mizat intrarea in grupe si o cota dubla pentru acesti jucatori , acum patronul vostru s-a trezit ca nu mai poate sustine nu numai salariile mari ca sa nu mai zic de o marire a lor si incearca sa salveze cat se mai poate ! Si daca ar fi numai asta...dar are o gramada pe cap ! Cred ca va accepta sa le dea drumul celor doi pentru un milion, altfel nu i-a nimic iar Szukala si Sinmartean ma indoiesc ca vor fi la fel in joc când au semnat cu alta echipa, instinctul de conservare va lucra.. !

Daca era asa saracie la Steaua cum sustii tu ma indoiesc ca i sa facea contract de 30.000 lui Chipciu, 25.000 lui Papp sau s-ar mai fi dat niste bani inutil pt acest Enceanu.E imposibil de concurat la salarii cu echipele de top din Arabia, ai ales cand jucatorii sunt trecuti de 30 de ani,

Vezi toate comentariile (36)
Comentează