FOTBAL  »  Superliga  »  CUTREMURĂTOR

Un fost campion în Liga 1 mărturisește într-un interviu tulburător pentru GSP: "Azi puteam să fiu paralizat de la brâu în jos!"

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat marti, 11 aprilie 2017 22:35

Ziarul Gazeta Sporturilor a stat de vorbă cu Iulian Apostol, relatând trista poveste prin care a trecut fostul jucător al naționalei României, campion cu Unirea Urziceni în 2009.

Apostol a trecut prin momente cumplite, fiind nevoit să-și extirpe o tumoră de pe coloana vertebrală.

- Când ai avut primele simptome sau când ți-ai dat seama că ai o problemă la coloană?
- Prin 2014, m-am dus să joc fotbal cu prietenii. Am plecat de la teren și am simțit o înțepătură la spate, în timp ce eram la volan. Mi-am zis că poate e de la efort, de la vreme sau poate de la teren. N-am dat importanță. Apoi, cam seară de seară nu puteam să dorm bine. Simțeam ca o contractură puternică și eram nevoit să mă trezesc în toiul nopții, să fac anumite mișcări, ba chiar să mă plimb prin casă ca să scap de acea contractură.

- Ți s-a explicat care ar fi putut să fie cauza tumorii?
- Fie ceva ereditar, m-aș fi putut chiar naște cu așa ceva, sau poate de la atâtea lovituri pe care le-am primit cât timp am jucat fotbal.

- Nu ți-a fost teamă că tumora e malignă?
- Ba da. S-a făcut și biopsie și rezultatul mi-a venit după o săptămână. Hemangiomul e benign.
- Cum ai

Interviul integral cu Iulian Apostol poate fi citit în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor sau pe platforma Gazeta Digitală.

Tot în Gazeta Digitală:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ion2010
ion2010  •  12 Aprilie 2017, 10:40

Ăsta e Mucles victimizatu' ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează