FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Un fost căpitan al roș-albaștrilor încinge disputa: "FCSB nu este continuatoarea Stelei! Nu vedeți ce emblemă are?"

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 februarie 2016 08:41

Tudorel Stoica, fostul căpitan al Stelei, a vorbit despre conflictul dintre formația patronată de Gigi Becali și CSA și spune că actuala echipă nu poate fi continuatoare formației care a câștigat Cupa Campionilor Europeni.

"Pentru moment, FCSB nu poate fi continuatoarea echipei de fotbal Steaua. Nu are nici palmaresul și nici emblema. Păi ați văzut ce emblemă are pe piept. Cum poate continua tradiția unei echipe când nu are ce e mai important?

Acestea sunt problemele Armatei, care puteau fi rezolvate dacă Gigi Becali dorea. Nu spun că trebuia să plătească suma care i-a fost cerută, dar putea fi mai respectuos față de istoria echipei, față de cei 70 de ani. A zis că stema Stelei nu valorează nici 1000 de euro. Nu e chiar așa. Dacă eram în locul celor de la CSA, îi demonstram că valora mult mai mult decât spune Gigi", a spus Tudorel Stoica la DigiSport.

"Înfrângerea cu FC Voluntari a fost un accident. Bine că s-a întâmplat acum, că poate se trezesc la realitate. Dacă se întâmpla în play-off, poate reveneau mai greu" Tudorel Stoica

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (44)
tonigriga
tonigriga  •  27 Februarie 2016, 00:25

Nu credeam ca o să spun, dar o spun. Tudorel e un trădător. A uitat de unde a plecat. Acest om devine penibil. Mie mi-ar fi rușine. Nea Tudorel, această echipă nu mai are această emblemă. pentru că nu este lăsată să o poarte. A fost deposedata abuziv. Să o poarte Talpan și Boroi, când pleca la război cu rușii.

max2009
max2009  •  26 Februarie 2016, 18:02

echipa este aceiasi iar daca au schimbat emblema nu cred ca este pentru prima data. steaua a mai schimbat embleme nu? asa ca nea tudorele nu stiu care este interesul dvs,

911172995609353
Gica Matei  •  26 Februarie 2016, 17:48

Daca el a ajuns mare vedeta TV, este NUMAI pentru ca si-a asociat numele cu brandul Steaua. Altfel, ar fi ramas un negustor de branza si de cas.

Vezi toate comentariile (44)
Comentează