FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Un fost dinamovist le bate obrazul șefilor din Ștefan cel Mare: "Dacă la Bayern joci 10 ani, ești păstrat până la 70"

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 februarie 2017 15:40

Ianis Zicu le-a atras atenția sefilor lui Dinamo că nu respectă suficient fotbaliștii care au evoluat pentru perioade îndelungate la club și a comparat situația cu cea din Germania.

Zicu a oferit exemplul lui Florentin Petre și este de părere că fostul căpitan dinamovist ar fi trebuit păstrat la club.

"Dacă joci în Germania, la un club ca Bayern Munchen, și evoluezi timp de 10 ani, după ce te lași de fotbal ești păstrat în club până la 70 de ani și ești și respectat.

În România, chiar dacă joci 20 de ani, cum este exemplul lui Florentin Petre la Dinamo, nu contează. Florentin a jucat toată cariera numai la Dinamo, începând de la juniori, a câștigat foarte multe trofee și acum nu mai lucrează acolo.

Cât de mult îl ajută clubul pe Florentin Petre ca să-și pună în valoare experiența sa, să aibă și el o sursă de venit?", a spus Zicu la TV Digi Sport.

259 de meciuri
a jucat Florentin Petre la Dinamo, în perioada 1994-2006, cu o pauză de jumătate de an în 1995, când a fost împrumutat la UTA

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
aldo_m
aldo_m  •  24 Februarie 2017, 19:02

are dreptate zicu dar uita sa spuna ca baiatul lui petre abia a semnat contractul de prelungire cu dinamo ,uita zicu sa spuna ca petre era gata sa plece la steaua cand era piturca acolo zicu sa taca daca nu stie istoria clubului din fericitre mai sant unii CARE STIU

869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  24 Februarie 2017, 18:10

Dolofane, poate ai treabă şi te reținem!Nu e vina lui Dinamo că tu eşti supraponderal, n-ai oferte şi alergi în vârful picioarelor.Get a life!

youl123
youl123  •  24 Februarie 2017, 17:39

Zicule,el pe când era fotbalist,avea cumva salariul minim sau mediu pe economie?...Ma tem ca nu!...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează