FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Un fost dinamovist s-ar putea întoarce în ”Groapă” » A fost propus ca oficial!

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 septembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 27 septembrie 2013 09:25

Vlad Munteanu, 32 de ani, a avut mai multe discuţii în ultima vreme cu conducătorii din Ştefan cel Mare spre a se întoarce la Dinamo.

Dar nu ca fotbalist, ci în staff-ul administrativ. Fostul mijlocaş a jucat în două rînduri în tricoul roş-albilor şi a cucerit 5 trofee interne. Vlăduţ a urmat şi cursuri de management, dorind să continue în fotbal.

Monitorizat din tribună
Măriuca Stoican (foto) n-a ratat debutul soţului ei pe banca tehnică a dinamoviştilor. Nevasta antrenorului a evitat să stea la tribuna oficială, preferînd tribuna a II-a, acolo de unde urmărea meciurile lui Flavius atunci cînd era fotbalist. Măriuca a urmărit toată partida singură, nefiind recunoscută de către suporteri. La următoarele meciuri, o va aduce şi pe Lorena, 15 ani, fetiţa soţilor Stoican.

Oneto e tentat să revină
Prima echipă lucrează acum cu Bebe Alexe, absolvent al şcolii de la Coverciano, însă şefii vor să mai aducă un preparator fizic, existînd deja primele contacte cu Marco Oneto, italianul ce-a mai lucrat la Dinamo. Stoican l-a propus, mai ales că îl ştie de cînd era jucător în Ştefan cel Mare. Problema e că Oneto lucrează şi pentru Genoa. "Am avut o convorbire cu dinamoviştii, e o propunere tentantă, să vedem dacă se va materializa", a spus ieri Oneto.

Inbox
- Închizătorul Pape Mousa Diakhate, 26 de ani, şi vîrful Darius Buia, 19 ani, se antrenează cu prima echipa, iar Stoican vrea să le acorde cît de curînd o şansă să debuteze în Liga 1.
- Ţucudean are şanse minime să joace duminică la Galaţi. Atacantul resimte înţepături la coapsă, iar dinamoviştii nu vor să rişte nimic.
- Anghelache are vise mari: "Cu lotul acesta putem ajunge pe locurile 1-5 în campionat. Am observat deja o evoluţie mai bună a echipei. Ajunsesem într-o situaţie critică".
- Bosniacul Hasanovici a fost amendat cu 1.000 de euro din cauză că nu s-a prezentat la un antrenament.
- Atacantul francez Loris Arnaud, 26 de ani, ex-PSG şi ex-Cernomoreţ Burgas, a fost refuzat întrucît n-a trecut testele medicale.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
daniel_ctin86
daniel_ctin86  •  27 Septembrie 2013, 18:19
Postat de reddogsv pe 27 Septembrie 2013, 13:21

Cine l-a propos pe Vl. Munteanu? Nu mai lansati fitile aiurea!

AR FI F BINE SA VINA VLAD MUNTEANU IN CONDUCEREA CLUBULUI. ESTE UN BAIAT DESTEPT, STIE SA VORBEASCA, CUNOASTE FOTBALUL GERMAN. POATE FI UN CONDUCATOR FFF BUN. AVEM NEVOIE LINGA ECHIPA DE DINAMOVISTI ADEVARATI.

gymd
gymd  •  27 Septembrie 2013, 15:22
Postat de ave_biancorossi pe 27 Septembrie 2013, 10:45

oneto este un as in materie de preparare a sportivilor. ar fi o revenire de mare valoare. diakhate este cel putin la fel de bun ca boubacar. insa e mai rapid in executii si mai puternic. excelenta ideea cu darius buia. sper ca din primavara sa-l vedem la prima echipa si pe raul krausz, mijlocasul de creatie de la U 18, adus de la baia mare.

daca ar veni Oneto, va garantez ca Dinamo va ajunge sus de tot, il stiu foarte bine de cand a fost in Stefan Cel Mare la ultimul titlu castigat in 2007, sper sa revina, la faza cu Diakhite, este peste Boubacar cu mult mult de tot, iti zik sigur asta pt ca din cate am auzit este cel mai bun de la Dinamo 2, sper la fel cum ai spus tu ca vreau sa-i vad cat mai repede pe Buia,Balint si Krausz la prima echipa, sunt tineri extraordinari si talentati, mai ales ultimul venit akum adika pustiul de la Baia Mare, am dat lovitura de lovitura

reddogsv
reddogsv  •  27 Septembrie 2013, 13:21

Cine l-a propos pe Vl. Munteanu? Nu mai lansati fitile aiurea!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează