FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA 1

Un fost internaţional crede că situaţia din Liga 1 îi face rău Stelei: "A intrat în mocirla din campionatul românesc"

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 decembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 12 decembrie 2014 12:55

Tiberiu Ghioane, jucător la Dinamo Kiev timp de 10 ani, crede că Steaua are de suferit de pe urma nivelului scăzut din Liga 1.

" Steaua a intrat în mocirla campionatului românesc. Situaţia este foarte proastă la majoritatea echipelor din Liga 1 şi asta se vede în prestaţia din cupele europene. Steaua nu are meciuri tari în Liga 1 şi din cauza asta nu se poate ridica la nivelul adversarelor din Europa. Dinamo este la jumătatea clasamentului şi Rapid este la retrogradare, iar Steaua nu are meciuri tari. Situaţia din Liga 1 îi face rău Stelei.

În meciul de astăzi, jucătorii stelişti de la care se aştepta cel mai mult au dat prea puţin. Tănase, Chipciu sau Sînmărtean nu au avut cel mai bun randament", a delcarat Tibi Ghioane la DolceSport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
instrumentistul
instrumentistul  •  13 Decembrie 2014, 12:30

Este f. adevărat, dar trebuie adăugat că Steaua este una din echipele care au creat mocirla.De la patron și până la ultimul jucător de rezervă au contribuit la acest lucru.Da Chipciu a fost veriga slabă a Stelei, ca de altfel și Sînmărtean, Keșeru etc.

spinoza
spinoza  •  12 Decembrie 2014, 19:40

Ce sa spun Ghinioane! Ca nivelul campionatului in Ucraina este foarte ridicat! Sictir!

microbuzulbotosani
microbuzulbotosani  •  12 Decembrie 2014, 18:37

CAT DE RETARDAT POATE FII CINEVA SA DEA VINA PE NIVELUL DIN LIGA 1? DACA ERA PREA MARE COMPETITIA, STEOAIA DADEA VINA PE FAPTUL CA ESTE PREA AGLOMERAT PROGRAMUL ASA CUM A FACUT IN ANII ANTERIORI.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close