FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - HAPOEL BEER SHEVA

Un fost jucător deplânge situaţia în care a ajuns Dinamo: "E trist ce se întâmplă, sper că într-o zi lucrurile se vor îndrepta"

FOTO: Ştefan Constantin
FOTO: Ştefan Constantin

Articol de GSP - Publicat joi, 02 noiembrie 2017 19:40

Hatem Elhamed, fundaşul de 26 de ani al celor de la Hapoel Beer Sheva, a declarat că a rămas susţinător pe viaţă al fostei echipe, Dinamo, dar deplânge situaţia dramatică în care a ajuns formaţia pentru care a evoluat în 2015, acum la un pas de a lupta pentru evitarea retrogradării. 

"Urmăresc Dinamo de când am plecat. Îmi place echipa, îmi plac suporterii şi e un pic trist pentru mine să văd ce se întâmplă acolo. Sper că într-o zi lucrurile se vor schimba şi Dinamo va redeveni o mare echipă", a declarat Elhamed, potrivit TV Telekom Sport. 

Elhamed a evoluat pentru Dinamo în returul sezonului 2014-2015, perioadă în care a reuşit 3 goluri în 13 meciuri. Israelianul a fost în două rânduri aproape să se întoarcă în "Ştefan cel Mare", însă come-back-ul acestuia a picat de fiecare dată.  

La fel ca în meciul tur, unde a fost integralist, Elhamed e anunţat titular pentru duelul din această seară dintre FCSB şi Hapoel Beer Sheva, care va începe la ora 22:05 şi va fi liveTEXT pe GSP.RO şi în direct la Pro X şi TV Telekom Sport. 

Echipa de start a FCSB-ului: Niță - Enache, Bălașa, Larie, Morais - Pintilii, Filip - D. Man, Budescu, Coman - Alibec
Rezerve: Vlad, Momcilovici, Ov. Popescu, Gnohere, Fl. Tănase, Teixeira, Nedelecu
Antrenor: Nicolae Dică

Echipă probabilă a celor de la Beer Sheva: Goresh - Elo, Taha, Elhamed, Korhut - Radi, Ogu, Einbinder - Melikson, Sahar, Tony
Rezerve: Haimov, Ghadir, Broun, Ohana, Zrihan, Cuenca, Pekhart
Antrenor: Barak Bakhar

Vezi şi: Elhamed i-a enervat pe stelişti înaintea meciului de diseară » Ce fotografie a postat fostul dinamovist pe Instagram

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează