FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Un fost jucător din Ștefan cel Mare este sigur că fanii din DDB nu pot conduce prea mult timp clubul: „Dacă nu erau, Dinamo nu ar mai fi existat de câteva luni. Dar au nevoie de ajutor substanţial”

Programul DDB
Programul DDB

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 martie 2021 09:57 / Actualizat vineri, 19 martie 2021 11:15

Florin Bratu (41 de ani) a intrat în direct prin telefon vineri dimineață la emisiunea GSP Live, moderată de Remus Dinu, și a vorbit despre ce au realizat fanii din programul DDB pentru Dinamo.

Fanii-acționari din programul DDB au avut câștig de cauză în procesul intentat de Pablo Cortacero și Alejandro Couto. Actuala conducere a clubului a câștigat procesul cu cei doi spanioli, care au susținut că au fost îndepărtați abuziv de la șefia grupări. În aceste zile, fanii continuă să strângă bani pentru obținerea licenței, iar datoria totală este în valoare de 1,2 milioane de euro.

Florin Bratu: „Dacă nu erau suporterii, Dinamo nu ar mai fi existat de câteva luni”

„S-a întâmplat normalitatea care trebuia să se întâmple. Fanii dinamoviști, cei din proiectul DDB, care au pus suflet și au depus o muncă fantastică pentru a menține echipa pe linia de plutire, au reușit să câștige. Nu îl cunosc direct pe Pablo Cortacero ca să știu exact ce a promis. Am văzut ce s-a scris în presă și am auzit declarațiile lui atunci când a venit în România. Atâta timp cât nu poți conduce clubul și nu poți investi într-un club de renume ca Dinamo, e complicat ca lumea să mai aibă încredere în tine. Suporterii au fost aici, i-au ajutat pe jucători și au menținut clubul, altfel nu ar mai fi existat de câteva luni.

Aici este marea problemă, lucrurile nu vor putea merge la nesfârșit așa. Suporterii au nevoie de cineva, cu o susținere mai mare. Dinamo este un club mare. Dacă vrei să faci performanță, Dinamo necesită bani foarte mulți. Cred că au nevoie de un ajutor substanțial, oameni potenți financiar, persoane fizice, care ar putea face asta la Dinamo. Lumea ezistă să vină acum la Dinamo, dar trebuie să sperăm, cei care ținem cu Dinamo, chiar și cei care susțin alte echipe. Dinamo este un bun național, care în trecut a adus foarte multe satisfacții. Oameni adevărați și potenți financiar ar putea ajuta Dinamo la greu. Atunci vezi unitate de grup și sper să se întâmple asta”, a afirmat Bratu, la GSP Live. 

Lumea ezistă să vină acum la Dinamo, dar trebuie să sperăm, cei care ținem cu Dinamo, chiar și cei care susțin alte echipe. Dinamo este un bun național, care în trecut a adus foarte multe satisfacții. Oameni adevărați și potenți financiar ar putea ajuta Dinamo la greu. Atunci vezi unitate de grup și sper să se întâmple asta.

Florin Bratu

VIDEO. Florin Bratu îi laudă pe suporterii dinamoviști, însă e realist: „Clubul are nevoie de finanțare”

Citește și alte știri din Liga 1:

CFR Cluj a dominat-o pe FCSB în campionat în ultimii ani, dar asta nu-i tot. Capitolul la care Neluţu Varga l-a surclasat pe Gigi Becali

Surpriza pregătită de Edi Iordănescu pentru derby-ul cu FCSB

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
bodystyle74
bodystyle74  •  19 Martie 2021, 11:12

Pai dinamo a fost la vanzare 2ani la rand si nu a luat-o nimeni. Daca ar fi existat cineva dornic sa investeasca ar fi platit lui negoita 550k. In romania nu va exusta vre-un individ care sa cumpere o echipa de fotbal. Motivele sunt stiute:nu stii ce cumperi iar datoriile si litigiile apar imediat dupa vanzare. Ca dovada cfr si-a schimbat patronul dupa insolventa,dinamo cam acelasi procedeu, craiova a pornit pe o societate noua din liga2 , fcsb la fel dar din liga1 si exemplele pot continua.

fcsbestesteaua1
fcsbestesteaua1  •  19 Martie 2021, 11:01
Postat de alexandru_popescu pe 19 Martie 2021, 10:52

Nu vine nimeni la Mimao să investească. Următorul patron după Don Pablo e Sfântul Petru

Sa te audă Dumnezeu ,amin!

securinamo89
securinamo89  •  19 Martie 2021, 10:56

Noi suntem Dinamo si facem legea in tara asta daca nu pe teren in afara lui cu siguranta.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează