LIGA 1  ·  RAPID

Un fost președinte al Rapidului acuză familia Moraru pentru situația giuleștenilor: "Nu se poate să fii condus de un copil și de o doamnă"

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 iulie 2016 17:43

Grigore Sichitiu, fostul președinte al Rapidului, deplânge situația în care a ajuns clubul giuleștean și aruncă toată vina pe familia Moraru.

"Au fost momente în care Rapidul putea fi salvat, dar nu știu ce s-a întâmplat. Asta e o mare tragedie în lumea fotbalului. Îmi pare extrem de rău pentru ce s-a întâmplat. Numai oamenii sunt de vină, nu astrele.

Eu am avut o colaborare scurtă cu Cristescu, dar am plecat când mi-am dat seama că fotbalul intrase pe cu totul alte mâini, erau alte interese. Nu se poate ca un club care se vrea profesionist să fie condus de un copil și de o doamnă. Din păcate, discutăm despre un lucru dureros pentru mine, Rapid", a declarat Sichitiu la Dolcesport.Ea este românca mai bogată chiar şi decât Ţiriac! Fostă Miss România, tânăra are o avere de 3 miliarde de euro
Libertatea
Comentarii (1)
merace  •  29 Iulie 2016, 18:09

In fotbal, afacerile sunt de tip mafiot. Banii care intra in club se scurg mai mult in conturile personale ale patronilor si managerilor, care isi falimenteaza astfel cluburile. Ar trebui instituit un control sever asupra finantelor cluburilor de fotbal, ca sa nu mai sufere jucatorii si fanii pentru imbogatirea unor afaceristi de rang zis inalt, dar de fapt care jefuiesc cluburile...

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:00 Fotbal, Liga 2
Turris Tg. Măgurele - FC Argeș
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Liga 1
Gaz Metan - Universitatea Craiova
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
23:00 Fotbal, La Liga
Atletico Madrid - Mallorca
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1