FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Un fost stelist, antrenor la copiii lui Dinamo » E omul pe care Mihai Stoica l-a dat afară după Supercupa din 2005

FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

Articol de GSP - Publicat joi, 13 decembrie 2018 14:55

Bosniacul Boris Keca (40 de ani) este antrenorul grupei sub 10 ani a clubului Dinamo. Fostul fotbalist al Stelei este un fanatic al tacticii și tocmai a obținut locul 3 cu micii dinamoviști la Sparta Winter Cup 2018.

Keca este dedicat sută la sută meseriei sale. Printre imaginile cu reușitele grupei pe care o pregătește, pe pagina personală de Facebook sunt distribuite clipuri cu cei mai în vogă antrenori ai lumii, printre care și Pep Guardiola.

Boris Keca are un meci în Liga 1 pentru Steaua. A prins și Supercupa României pierdută de formația roș-albastră, scor 2-3, contra marii rivale Dinamo, în 2005. A fost introdus în minutul 64, în locul lui Mihai Neșu, care avea cartonaș galben.

Prestația l-a dezamăgit pe Mihai Stoica, care l-a exclus din lot după acel derby din Supercupă.

Keca a evoluat de-a lungul carierei la Borac Banja Luka, FC Național, FC Brașov, Steaua, Pandurii Târgu Jiu, FC Argeș și Concordia Chiajna. 

Vezi și: 

”La famiglia”: Mircea + Luana = 10% » GSP dezvăluie metoda de lucru a familiei Rednic + ce salarii au jucătorii aduși

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează