FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Un fost stelist explică marea problemă a echipei: "Nu mai e ca înainte! Becali nu mai face asta"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 noiembrie 2016 08:41

Pawel Golanski, fost jucător la Steaua, a vorbit despre situația echipei roș-albastre și a spus că lipsa investițiilor făcute de Gigi Becali este una dintre probleme echipei.

"Urmăresc fotbalul românesc. Nu ştiu totul, dar am cam văzut ce se întâmplă. Ştiu că Steaua e lider, dar a fost şi o perioadă mai grea anul acesta când a pierdut titlul. E mai dificil contextul actual. Marea problemă a fotbalului din România este de ordin financiar. Şi la Steaua e mai greu.

Gigi Becali nu mai bagă la fel de mulți bani ca şi acum 10 ani. A fost obligat să vândă 2 superjucători, Stanciu şi Chipciu, ca să facă rost de mai mulţi bani. Steaua are şi acum mulţi jucători foarte buni, dar a fost nevoită să vândă. Înainte, Gigi investea mai mult. Acum s-au schimbat vremurile şi nu mai bagă bani. Atunci veneau bani şi din Champions League", a spus polonezul de 34 de ani pentru Fanatik.

58 de meciuri are Golanski la Steaua, bifate între 2007 și 2010

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
valentinn10
valentinn10  •  09 Noiembrie 2016, 10:52
Postat de ray51 pe 09 Noiembrie 2016, 09:03

Acum baga bani in investitia lui Gica Hagi. Nu am nimic impotriva, dar ar fi corect sa recunoasca public acest aspect !

Sunt banii lui , face ce vrea cu ei , poate sa-i dea si pe femei , nu trbuie sa-ti dea tie socoteala atata timp cat jucatorii au cele mai mari salarii si sunt platiti la timp , fara sa-ti mai spun , bai habarnistule ca marele patron al FENOMENULUI FOTBALISTIC , STEAUA , FCSB , STELUTA ,este singurul patron care da bani pe jucatorii pe care -i ia la club , frustratule.

ray51
ray51  •  09 Noiembrie 2016, 09:03

Acum baga bani in investitia lui Gica Hagi. Nu am nimic impotriva, dar ar fi corect sa recunoasca public acest aspect !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează