FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

Un fotbalist de la Poli Iași a ajuns în prima ligă daneză » CS U Craiova a "scăpat" de unul dintre fotbaliștii care au creat probleme sezonul trecut

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 03 iulie 2017 17:50

Daisuke Sato, mijlocașul de 22 de ani transferat de Poli Iași vara trecută de la gruparea filipineză Global Cebu, a semnat un contract cu echipa daneză AC Horsens.

Sato s-a înțeles pentru un contract valabil timp de două sezoane cu echipa care a încheiat sezonul regulat al stagiunii precedente pe locul 10 și care a disputat barajul pentru rămânerea în prima ligă.

Anul trecut, odată cu transferul la Poli Iași, Sato a devenit primul jucător filipinez care joacă în Europa într-o primă ligă. Mijlocașul a evoluat pentru Poli Iași în 24 de meciuri în sezonul trecut, fără a reuși să marcheze vreun gol.

350.000 €este cota lui Seto pesite-ul transfermarkt.com

acka, transfer în turcia 

Stephane Acka (26 de ani), fostul fundaș central al celor de la CS U Craiova, a semnat un contract valabil pe doi ani cu echipa turcă BB Erzurumspor, proaspăt promovată în Liga a doua din Turcia.

Contractul ivorianului cu oltenii a fost reziliat în această primăvară, după trei sezoane petrecute la CS U. În ultima parte a perioadei petrecute în Bănie, Acka a fost trimis la echipa a doua, în urma unor probleme cu staff-ul craiovenilor.

73 de meciuri
a jucat Acka în Liga 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  03 Iulie 2017, 19:34

...ne a mancat multe meciuri ...bine ca s a transferat in Turcia ...asta i valoarea lui ...liga a doua din Turcia la o echipa care se lupta pentru evitarea retrogradarii ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează