FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VIITORUL 0-4

Un fotbalist de la Viitorul i-a pus la punct pe "câini" și pe cei de la FCSB: "Eu n-am avut valoare de Dinamo"

Articol de - Publicat luni, 30 octombrie 2017 23:55

Victor Rîmniceanu, portarul Viitorului, le-a ironizat pe Dinamo și FCSB după victoria echipei sale în Ștefan cel Mare, scor 4-0. Goalkeeperul de 27 de ani a jucat pentru "câini" în două perioade: 2012-2013 și 2016.

" Dinamo are suporteri, tradiție. Am fost cu sufletul deschis, dar n-am avut șansa aici. Am demonstrat pe teren cu nu mi s-au dat șanse. Dacă aveam șanse, apăram aici. Nu eram însurat cu Dinamo, dar se pare că nu am avut valoare.

Am muncit, am băgat capul în pământ și domnul Hagi mi-a dat șansa și am ieșit campion. La titlu nu mai visăm. La titlu e Steaua care se pregătește de Turneul Campionilor. Ei se pregătesc de Turneul Campionilor, dar nu pot să ne bată", a declarat Rîmniceanu.

clasament

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
titiduru22
titiduru22  •  31 Octombrie 2017, 16:57

Pe aia din Cipru a uitat sa-i puna la punct !

inginerul_reloaded
inginerul_reloaded  •  31 Octombrie 2017, 11:03

daca tacea ,filozof ramanea :))) i-o baga unul de la Pepsi Mures in poarta in meciul urmator si se face de tot ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

martinpen
martinpen  •  31 Octombrie 2017, 09:52

E valabil si pentru Tucudean...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează