FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Un idol al galeriei steliste se gândește la revenire: "Îmi e dor de Steaua! Ce am trăit acolo nu se compară cu nimic"

Articol de GSP - Publicat luni, 16 ianuarie 2017 10:27

Claudiu Keșeru, unul dintre cei mai buni atacanți ai Stelei din ultimii ani, a vorbit pe contul său de facebook despre o posibilă revenire la echipa roș-albastră.

Atacantul lui Ludogoreț a mărturisit că se gândește cu nostalgie la perioada petrecută la Steaua și a dezvăluit că dacă s-ar ivi ocazia, nu ar refuza o ofertă de la echipa lui Becali.

"Aș reveni, dar depinde de circumstanțe. Dacă pe viitor se ivește posibilitatea de a reveni la Steaua, voi profita de această situație. Îmi este dor de Steaua și mai am momente în care mă uit la filmulețele din acea perioadă.

Vorbeam și cu Sânmărtean și suntem puțin nostalgici după acea perioadă. Am trăit la Steaua niște momente extraordinare și nu se pot compăra cu nimic în lume. În momentul de față este foarte greu să revin. Patronul de la Ludogorets cere foarte mulți bani pentru mine", le-a spus Keșeru fanilor de pe facebook.

În această iarnă, Steaua i-a adus pe Alibec, 25 de ani, și pe Gnohere, 29 de ani. Keșeru, 30 de ani, a avut un an 2014 excelent la Steaua, având 28 goluri în 48 de meciuri. A contribuit la succesele Stelei și a fost transferat pentru 2,3 miilioane de euro la Al Gharafa.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (6)
819602521427859
Stancu Florin  •  16 Ianuarie 2017, 13:47

Credeam ca este vorba despre, " unicul" Marius Lacatus... cat despre asa zisul idol, keseru, acesta nu a jucat niciodata la " unica" steaua.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  16 Ianuarie 2017, 13:27

Ei, n-a ajuns el la FCD1948B, ca nu mai vorbea asa... Ce mai cearceafuri cu texte schioape ar fi intins nebraska... Momente extraordinare care nu se pot compara cu nimic in lume! Augh! Augh! Augh!

ag2000
ag2000  •  16 Ianuarie 2017, 13:03

Vezi sa nu gresesti usa !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează