FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Un idol al tribunelor din "Ștefan cel Mare" e impresionat de Cosmin Contra: "A venit cu o mentalitate nouă, cu stilul spaniol"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat luni, 06 martie 2017 17:29

Marius Niculae, unul dintre cei mai iubiți jucători din istoria recentă a lui Dinamo, a vorbit despre impactul pe care l-a avut venirea lui Cosmin Contra pe banca tehnică a "câinilor" și speră că fosta sa echipă va reuși să câștige cât mai multe trofee în acest sezon.  

"Cosmin a venit cu o mentalitate nouă, cu stilul de fotbal spaniol, cu agresivitate. A adus un suflu nou.

Sper să se mențină în continuare acest entuziasm, dar și rezultatele, că în play-off se joacă pe puncte. Și la final să ne bucurăm toți de cel puțin două trofee", a spus fostul atacant dinamovist, la TV Dolce Sport.

"Câinii" au reușit patru victorii din patru meciuri disputate în toate competițiile de la venirea lui Cosmin Contra

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (22)
dan2010
dan2010  •  07 Martie 2017, 19:40

speram sa nu fi uitat stilul spaniol prin China......

cainelup
cainelup  •  07 Martie 2017, 12:15

Sagețică, tată, in repriza a doua cu Pandurii păreau spaniolii ăia din vremea conquistadorilor, mai degrabă. Nu zic că nu a făcut treabă bună Contra, dar mă tem că vom vedea echipe românești jucând spaniolește cam pe la Paștele Cailor.

chris_bu67
chris_bu67  •  07 Martie 2017, 07:32
Postat de sakamoto pe 06 Martie 2017, 19:50

Numai sa piarda dinamu cu antrenorul Cosmin Contra-il cunosc de cind avea 8-9 ani-3-4 meciuri si sa se intilneasca in cupele europene cu pescarii islandezi si se va scanda cu drag:demisia, demisia...Ca asa-i la noi. Ce-i bine se uita repede, iar raul se vede exagerat.

bați câmpii

Vezi toate comentariile (22)
Comentează