FOTBAL  »  Superliga  »  

Un jucător aflat în probe la Bistriţa a suferit o accidentare cruntă: dublă fractură de tibie şi peroneu

Foto: sportulbistritean.ro +1   FOTO
Foto: sportulbistritean.ro

Articol de GSP - Publicat joi, 24 februarie 2011 00:00 / Actualizat joi, 24 februarie 2011 15:43

Pentru angolezul Geovany Campos (26 de ani) tentativa de a prinde un contract în Liga 1 s-a încheiat dur

Momente cumplite la antrenamentul de astăzi al Gloriei Bistriţa. Atacantul Geovany Campos, aflat în probe, a suferit o dublă fractură de tibie şi peroneu. Jucătorul a fost transportat imediat la spital şi urmează să fie supus unei intervenţii chirurgicale. Campos a ajuns la Bistriţa la sfîrşitul săptămînii trecute şi de atunci a încercat să-l convingă pe tehnicianul Nae Manea că merită să fie reţinut în lotul Gloriei pentru retur.

VEZI AICI VIDEO CU ACCIDENTAREA LUI CAMPOS!

Bistriţenii caută să-şi betoneze atacul după ce l-au vîndut pe Junior Moraes la Metalurg Doneţk. Un prim pas în acest sens a fost cooptarea în lot a italianului Simone Cavalli (32 de ani). Fost jucător la Vicenţa, Reggina sau Bari, Cavalli a semnat marţi un contract pe două sezoane şi jumătate cu bistriţenii.

Crescut de Sporting
Geovany Campos a fost crescut la Centrul de copii şi juniori al lui Sporting Lisabona. La 19 ani, atacantul angolez a părăsit gruparea lusitană şi a evoluat ulterior la mai multe echipe din ligile secunde din Portugalia. Ultima dată, Campos a evoluat în ţara sa natală, la Recreativo Libolo.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
fritzfrancesco
fritzfrancesco  •  24 Februarie 2011, 13:55

Pacat,poate putea arata ceva in liga 1!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează