FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TG. MUREȘ

Un jucător al mureșenilor, nerăbdător să părăsească echipa: "Am pierdut foarte mult timp"

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 mai 2016 22:32

Pablo Brandan își dorește să părăsească ASA Târgu Mureș și se declară dezamăgit de experiența de la formația ardeleană, însă își dorește să activeze în continuare în România.

"Aveam o clauză că dacă terminam pe locurile 1-5, era automat încă un an de zile de contract. Dar suntem pe 6 şi automat sunt liber.

Mi-au propus să rămân, dar am pierdut foarte mult timp, am pierdut foarte mulţi bani acolo şi să te întorci într-un loc în care ai pierdut... Mai bine plec pe alt drum.

Toţi străinii care au venit la Târgu Mureş au fost dezamăgiţi. Unii au plecat înainte, a fost un final de campionat foarte complicat", a declarat Pablo Bradan la Digi Sport.

ASA se confruntă cu serioase probleme financiare și nu va participa în cupele europene în sezonul viitor, iar echipa a terminat play-off-ul pe ultimul loc, fără a obține vreo victorie.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  16 Mai 2016, 08:59

...imi pare rau de el ...insa bine ca a plecat de la CSU...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează