FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Un jucător al Stelei a plecat după șase luni de CALVAR cu Reghe: "Nimeni, niciodată, nu mi-a dat vreo explicație!"

Dan Popescu (în alb) și una dintre puținele ipostaze în care a apărut ca fotbalist al Stelei // 
FOTO Raed Krishan
Dan Popescu (în alb) și una dintre puținele ipostaze în care a apărut ca fotbalist al Stelei // FOTO Raed Krishan

Articol de - Publicat luni, 13 februarie 2017 00:00

Dan Popescu s-a despărțit de Steaua după 6 șase luni de calvar pe care le-a trăit sub comanda lui Reghe: exilat în Liga a 3-a și antrenamente la liceu, pe sintetic.

A jucat doar două partide în Liga 1 în tricoul roș-albastru, apoi a fost trimis de Laurențiu Reghecampf să se pregătească și să joace pentru formația secundă, ce evoluează în divizia a treia. A semnat cu Anamaria Prodan în speranța că va prinde măcar lotul de 18 la fiecare meci, dar nici acest lucru nu s-a întâmplat.

"Ce antrenamente să faci la «Eliade»?"

Acum, Dan Popescu, fundașul adus special de Mihai Stoica de la ACS Poli Timișoara, a decis să meargă la Chiajna sub formă de împrumut până la vară, deși a mai avut oferte de la Pandurii, ASA Târgu Mureș sau Voluntari.

Până să meargă la Concordia, jucătorul de 28 ani a avut interzis din partea șefilor să discute despre problemele prin care trecea la Steaua, dar odată ajuns în curtea formației ilfovene, regulmentul de ordine interioară al roş-albaştrilor nu-l mai afectează, așa că a făcut dezvăluiri despre situația de acolo.

"Nu am fost în cantonamente cu Steaua, am făcut antrenamente la «Mircea Eliade» cu ceilalți renegați din echipă. Ne antrenenam de unii singuri, eram cinci, șase jucători. Ne antrenam pe un teren micuț, chiar nu aveam ce face altceva acolo. Alergam și aia era tot, nu se putea compara pregătirea pe care am făcut-o noi cu a unei echipe profesioniste. Nimeni din club nu mi-a dat vreo explicație! Nimeni, niciodată! Nu vreau să mai revin la Steaua. De ce să mă întorc, de ce?! Să mă antrenez cu echipa a doua și să joc în Liga a 3-a? Mi-a ajuns!", s-a plâns Dan Popescu, care fusese adus ca dublură pentru Momcilovici.

"Mă aștept să fiu rezervă"

Jucătorul are șanse mici să debuteze în tricoul "vulturilor" în meciul cu Dinamo de astăzi, dar e convins că în scurt timp va fi pus la punct.

"Sunt în urmă cu pregătirea pentru că nu am trecut prin cea mai bună perioadă la Steaua. Am primit foarte, foarte puține șanse. Era greu să joc în fața lui Momcilovici pentru că el intra și își făcea treaba, dar au fost meciuri când Marko a fost accidentat și suspendat, iar eu nici măcar nu eram în lotul de 18! Atunci aș fi vrut să fiu măcar rezervă... Nu vreau să intru în detalii, însă la Steaua nu m-am simțit deloc cum trebuie să te simți când ajungi acolo. Acum sunt la Chiajna și este un pas important pentru mine, mai ales că voi avea șansa să joc", a mai declarat fundașul cotat la 250.000 de euro.

Ultimii renegați, spre Brașov

Șefii Stelei vor să-i împrumute la FC Braşov până la finalul sezonului pe mijlocaşii Sebastian Chitoşcă şi Rareş Enceanu, care nu intră în vederile lui Reghecampf.

Conform ziarului Monitorul Expres, dacă Enceanu ar agrea o revenire în tricoul galben-negrilor, Chitoşcă nu a fost convins încă de oportunitatea de a juca în "B".

"Avem nevoie de jucători. Cel mai important este să reușim să aducem cel puțin trei fotbaliști la începutul săptămânii viioare. Dacă nu vom reuși, înseamnă că șansele de promovare vor fi compromise" e concluzia antrenorului "stegarilor", Cornel Țălnar.

"După plecarea lui Toșca la Betis chiar mă gândeam că o să revin la prima echipă și o să fiu în lot, dar nimeni nu m-a căutat, nu mi-a dat nicio explicație. Dacă mă voi simți bine la Chiajna vreau să rămân aici, ce să fac la Steaua?"
Dan Popescu, fundaș Chiajna

103meciuri și 2 goluri are Dan Popescu în Liga 1. El a jucat pentru Oțelul Galați (64 de partide), ACS Poli Timișoara (37) și Steaua (2)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
gabisp
gabisp  •  13 Februarie 2017, 13:18

L-am comparat in mintea mea cu Nesu, e la fel de "hotarat" si "rau" in aparare...Numai ca la FCSB nu poti creste ca fotbalist...E suficient sa intri in gura patronului si cariera ta sa se duca de rapa...La FCSB ori esti pe lista lor de vanzare si atunci ai sanse teoretice sa pleci , ori nu existi ! Clubul asta NU A CRESCUT si NU CRESTE jucatori, doar le speculeaza forma sportiva pentru a-i vinde la momentul oportun. Cat de curand NU VA MAI VINDE NIMIC !...

138672209828437
Gelu Oanca  •  13 Februarie 2017, 11:51

Majoritatea jucatorilor sant tratati asa la fcsb,patronul sau antrenorul sant niste ***Toti cei care aleg sa mearga la fcsb nu stiu la ce jigniri merg.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

juliusmad
juliusmad  •  13 Februarie 2017, 10:05

adevarul este ca nu prea avea valoare de Steaua

Vezi toate comentariile (6)
Comentează