FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Un jucător important al lui Dinamo a fost dat de gol în privința contractului: "Sunt fericit pentru el"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat luni, 12 decembrie 2016 18:03

După mai multe runde de negocieri, se pare că în cele din urmă Antun Palici și-a dat acordul pentru a continua cu Dinamo. Acesta a fost dat de gol chiar de fostul său coleg, slovenul Miha Mevlja. 

"Se simte foarte bine aici, e important pentru el că joacă. E un fotbalist important pentru club, pentru suporteri şi sunt fericit pentru el", și-a lăudat Mevlja fostul coleg, conform TV Digi. 

Aproape sigur Antun Palici va accepta oferta de prelungire venită din partea clubului. Croatul câștigă momentan 5.500 euro, dar după prelungire ar urma să încaseze 10.000 euro, la fel ca Adam Nemec. 

"Palici a avut o discuţie cu cei din conducere acum 2-3 săptămîni şi am înţeles că a acceptat salariul propus. Şi-a manifestat dorinţa de a rămâne la Dinamo, să continue parcursul ăsta, pentru că vrea să evolueze și în cupele europene"
Ioan Andone, antrenor Dinamo

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
becalidinamovit
becalidinamovit  •  12 Decembrie 2016, 19:24

e veche desconspirarea ..2 saptamani ..hahahaha ,ce ziar ?

don.uci
don.uci  •  12 Decembrie 2016, 18:46

'vrea sa evolueze si in cupele europene' ....... hahahahahahahahahahahahahahahhahahahahhahahhahahahahah...la anu si la multi ani.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează