FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Un mare stelist e necruțător cu Dinamo: "Au jucat mai bine unii care se lăsaseră de fotbal"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 decembrie 2017 10:06

Analistul Basarab Panduru a analizat jocul lui Dinamo din partida cu U Cluj din Cupă (1-1, 3-1 după penalty) și a criticat în termeni nemiloși jocul echipei lui Miriuță.

"Care e diferenţa dintre Goga şi Rivaldinho? Care e diferenţa dintre Geo Florescu şi mijlocaşii lui Dinamo? Care a fost diferenţa dintre Abrudan, care se lăsase de vreo doi ani, Cordoş şi fundaşii lui Dinamo? Aceşti jucători s-au lăsat, de fapt, de fotbal. Ei au revenit probabil pentru Neluţu Sabău (n.r. - manager sportiv U Cluj), poate s-a rugat de ei să vină să mai joace, dar ei se lăsau de fotbal. Însă, au fost mai buni ca Dinamo.

Nemec, care e Nemec, şi se vorbeşte mereu de el, nu a dat o dată cu capul în faţa lui Abrudan sau a lui Cordoş. După aia, te miri de ce eşti pe locul pe care eşti sau că de ce nu prinzi play-off-ul", a "tunat" Basarab Panduru, la TV Telekom Sport

Dinamo s-a calificat cu mari emoții în sferturile de finală ale Cupei României, după victoria obținută în fața lui U Cluj la loviturile de departajare (detalii pe larg, aici)

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (12)
ionut_adventist
ionut_adventist  •  01 Decembrie 2017, 21:50
Postat de smdb pe 01 Decembrie 2017, 11:41

"doar dinamo bucuresti" :))))))))) Inca o data, pentru "toata suflarea dinamovista" :)), imi poate spune cineva ce reprezinta acest "doar" din prea iubitul vostru slogan? :))) Nu? Nimeni? :))))

***, e atat de simplu :)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

samertx
samertx  •  01 Decembrie 2017, 16:32
Postat de zagna pe 01 Decembrie 2017, 15:38

Un comentariu de SPECIALIST, bravo Basarab !

Un comentariu venit din partea unui fotbalist apreciat cândva, pare că conteză mai mult decât o declarație a antrenorului echipei respective. :))

zagna
zagna  •  01 Decembrie 2017, 15:38

Un comentariu de SPECIALIST, bravo Basarab !

Vezi toate comentariile (12)
Comentează