FOTBAL  »  Superliga  »  REGULAMENT

Un membru al CEx FRF confirmă dezvăluirile Gazetei: "Ştiam că banii se cheltuie în beneficii personale" și avertizează:"Alegerile pentru FRF vor avea loc mult mai devreme"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 16 mai 2017 12:03

Florin Prunea, membru în Comitetul Executiv al FRF (CEx), a confirmat dezvăluirile făcute astăzi de Gazeta Sporturilor, confrom cărora Federaţia ar fi cheltuit cu 5,3 milioane de euro mai mult decât au însemnat veniturile.

"Văd că uşor, uşor încearcă să intre peste Liga Profesionistă. Mi-e frică să nu fie un haos provocat. Noi ştiam de mult că banii de la UEFA se cheltuie în beneficii personale, pentru prime de sute de mii de euro", a spus Prunea la TV Sport ro.

Oficialul a comentat şi situaţia Regulamentului de Organizare a Activităţii Fotbalistice (ROAF), care a lăsat loc de interpretări în privinţa câştigătoarei titlului de campioană.

Prunea susţine că CEx este singurul care poate schimba ROAF şi atrage atenţia că există riscul ca rezultatele din campionatul intern să nu fie omologate la timp la UEFA.

"CEx este singurul for care poate schimba regulamentul. Singurul care convoacă CEx este preşedintele FRF. Lucrurile sunt simple: nu se pricep. Este ruşinos şi fără precendent ce se întâmplă.

Ar mai lipsi să nu omologăm rezultatele în timpul cerut de UEFA. Este dreptul celor de la Steaua să meargă la TAS. Gigi Becali nu face decât să-şi apere propriul interes. Problema este la regulamente.

Cred că alegerile pentru FRF vor avea loc mult mai devreme. Pentru mine e prea mult să vorbesc de fotbal cu Răzvan Burleanu", a adăugat fostul fotbalist al Generaţiei de Aur.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
fibra
fibra  •  16 Mai 2017, 15:11

Era clar ca acest Nembru sa fie celebrul Pruneea.Atat poate,atat face. Un impostor.

jullien_alphonse
jullien_alphonse  •  16 Mai 2017, 14:51
Postat de olaru_andrei pe 16 Mai 2017, 13:46

Prunea, tu oricum esti pe dinafara din toate punctele de vedere. Nu prea-mi dau seama in ce calitate vorbesti, avand in vedere ca nu ai nici-un curs de management la activ si nici mare fotbalist nu ai fost. Una peste alta, tu nu ai nici-o calitate sa deschizi pliscul . In ceea ce-l priveste pe Burleanu, ar cam trebuii sa-si faca treaba DNA-ul . Este inacceptabil sa-si dea prime nesimtite niste oameni care nu au nici-o performanta sportiva sau manageriala in cadrul Federatiei Romane de Fotbal. Sunt doar niste capuse care baga fotbalul in faliment mai rau decat era.

- Ai partial dreptate. Si anume, INCEPAND CU fraza "in ceea ce-l priveste pe Burleanu-etc..." ... IN REST, Prunea are acelasi drept CA SI TINE sa-si dea cu parerea. Opinia ta are toate sansele sa treaca nebagata in seama de OAMENII DE FOTBAL, pe cand a lui Prunea are TOATE SANSELE sa ATENTIONEZE pe cei in drept.

1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  16 Mai 2017, 13:48

dati afara actuala conducere a ligii si a frf. au fost pusi politic sa distruga. sunt legati si aparati politic. eliminati-i!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează