FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Un mijlocaş vasluian a jucat în "A" la numai 15 ani, o lună şi 20 de zile: "Sînt mîndru că sînt după Dobrin!"

Rareș Lazăr e născut în Vaslui pe 28 martie 1999 și s-a antrenat de mai multe ori cu formația de seniori, chiar și cînd vedetele nu părăsiseră clubul moldav
Rareș Lazăr e născut în Vaslui pe 28 martie 1999 și s-a antrenat de mai multe ori cu formația de seniori, chiar și cînd vedetele nu părăsiseră clubul moldav

Articol de - Publicat luni, 19 mai 2014 00:00 / Actualizat duminica, 18 mai 2014 22:22

Component al echipei naţionale Under 16, Rareş Lazăr a urcat direct pe 2 în topul celor mai tineri debutanţi.

Chiar dacă a jucat doar 18 minute în partida de la Piatra Neamţ, iar echipa sa a pierdut fără drept de apel, mijlocaşul vasluian Rareş Lazăr are numai motive de bucurie. A debutat pe prima scenă la o vîrstă de la care alţii se pregătesc să intre la liceu, 15 ani, o lună şi 20 de zile!

Imediat după meci, a fost felicitat de rude şi de prieteni. "Sînt extrem de bucuros că am reuşit să joc în Liga 1, o puteam face încă de la întîlnirea cu Steaua, de acum o lună. A fost emoţionat, mi-era oarecum şi frică, dar pînă la urmă m-am descurcat binişor, cred eu. Am auzit că în clasamentul celor mai tineri debutanţi aş fi intrat direct pe locul doi, după Nicolae Dobrin. Nu pot decît să mă bucur şi să sper să ajung măcar la jumătate din performanţele celui căruia i s-a spus «Gîscanul»!".

"Îl admir pe Sînmărtean"
Deşi FC Vaslui n-are licenţă pentru sezonul viitor şi e la un pas de desfiinţare din cauza problemelor financiare, Rareş ştie ce va face în viitor: "Eu mi-aş dori să rămîn aici, la Vaslui, dar dacă clubul va dispărea, e normal că voi încerca să merg undeva unde voi avea şansa să joc şi să cresc de la meci la meci. Sper să reuşesc în cariera pe care mi-am ales-o".

Puştiul a fost dorit în trecut chiar de cei de la Ceahlăul, dar galben-verzii au refuzat oferta, jucătorul fiind păstrat la îndemnurile fostului antrenor, Liviu Ciobotariu. Lazăr e considerat de specialişti drept un mare talent, lumea prin Vaslui alintîndu-l "noul Sînmărtean". "Lucian e idolul meu, sper că voi ajunge ca el într-o bună zi!", a mai spus Rareş.

25 de mii de euro este cota de piaţă a lui Lazăr pe site-ul de specialitate transfermarket.de

"Rareş are o viziune a jocului extraordinară, plus o talie foarte bună pentru cei numai 15 ani ai lui. Dacă va fi serios, poate ajunge mare de tot!" (Constantin Petrea, antrenor LPS Vaslui)

617685-debutanti-liga-1.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
faneatiku
faneatiku  •  19 Mai 2014, 19:41

In sfarsit o stire cu comentarii de oameni normali la cap! Fara injuraturi si ironii inutile! Cat despre copilu' asta, mult succes pustiule si daca vrei sa fii mare uite-te la fotbalistii mari si vezi cat au muncti pentru asta. Uite-te la CR ca face zilnic mii de exercitii fizice, desi a atins norii d.p.d.v. fotbalistic si sportiv. Vezi Bale, Neymar , Messi, etc.jucatori care muncesc si iubesc mingea si respecta sportul pe care il practica!

chimistul_99
chimistul_99  •  19 Mai 2014, 16:51

Lipseste din Top 10 Harszany de la FC Bihor , a debutat prin 1983 la 15 ani si cateva luni . Era o mare promisiune , un atacant bun, inzestrat fizic ,lider al loturilor nationale de juniori . Din pacate ,a ramas doar o speranta . La fel ca multi altii din acest top .

dogred10
dogred10  •  19 Mai 2014, 15:14

succes pustiule,sper sa se tina de treaba si sa ajunga sus de tot pt ca a jucat bine in alea 15 min din meciul de la Piatra Neamt !!! chiar am vazut meciu cap-coada !!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează