FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - DINAMO

Un nou conflict la Poli Iași, după ce moldovenii au găsit doi posibili investitori » Horia Sabo: „Americanii vor rămâne cu banii dați! E aceeași golănie replicată”

Horia Sabo are contract pe 5 ani cu Poli, semnat vara trecută
Horia Sabo are contract pe 5 ani cu Poli, semnat vara trecută

Articol de - Publicat joi, 11 aprilie 2019 17:23

Directorul general al lui Poli Iași, Horia Sabo, crede că potențialii investitori găsiți de ieșeni, româno-americanii care le-au împrumutat 200.000 de euro pentru salarii, vor avea același sfârșit ca și alții care au vrut să facă afaceri cu Poli.

Poli se pregătește s-o înfrunte pe Dinamo, dar în culise e din nou agitație. Președintele executiv Adrian Ambrosie tocmai a anunțat că a găsit „persoane de calitate, care vor să ajute echipa. Necondiţionat! Avem speranţe că apoi vom continua colaborarea. Cei care vor să ne sprijine sunt oameni care nu vor publicitate, oameni cărora chiar le pasă de acest oraş şi de echipă".

"Ambrosie vrea să distrugă echipa"

Însă directorul general Horia Sabo, asociatul tras pe linie moartă în decembrie, avertizează că "Ambrosie vrea să dărâme echipa, s-o desființeze. Dau eu banii, dar îi refuză, deși avem un contract în vigoare".

Totodată, el susține că potențialii investitori, româno-americanii Clement Ifrim și Cezar Ungurenaşu, care le-au împrumutat ieșenilor 200.000 de euro pentru salarii, "vor rămâne cu banii dați. Așa au făcut și cu moldovenii de la Fotbal Hebdo și când a fost vorba să semneze un contract, pauză! E aceeași golănie replicată".

"Nu cred că are apetit pentru donații"

Omul de afaceri băimărean, aflat acum în proces cu ieșenii, îl cunoaște pe Ifrim: "L-am întâlnit în vară, când am semnat contractul cu Poli. Avea ceva idei despre un proiect pentru copii. Este prietenul fiului profesorului Leonida Antohi, președintele Comitetului Director. Nu cred că are un apetit pentru risc suficient de mare ca să facă donații de peste Ocean. Dar eu, după ce voi reveni în club, aș fi onorat să lucrez și cu dânsul, dacă dorește să contribuie cu ceva".

"Sabo și echipa lui reprezintă un grup infracţional care ne-a făcut foarte mult rău nouă şi fotbalului ieşean. Nu ne mai interesează nimic din acţiunile sale. Am spus-o de mai mult timp, fiecare pe drumul lui"
Adrian Ambrosie, președinte Poli Iași

"Ambrosie face tot ce poate ca să-și păstreze jobul. Aceasta e o tentativă disperată de a avea un loc de muncă. Echipa, orașul și fanii par să nu mai reprezinte o prioritate"
Horia Sabo, director general Poli Iași

1.000.000 €era cuantumul datoriilor lui Poli Iași în ianuarie 2019
600 de euro e prima de victorie pe care joacă ieșenii cu Dinamo

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close