FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Un nou fundaș pe lista celor de la FCSB » MM Stoica și Dică urmăresc un brazilian

Articol de GSP - Publicat luni, 03 iulie 2017 16:38

FCSB este în căutarea unui fundaș central, iar oficialilor echipei roș-albastre le-a fost propus brazilianul Matheus Bressan, 24 de ani.

Fundașul central legitimat este ultimul nume de pe lista de fundași centrali care pot ajunge la FCSB, iar Nicolae Dică și Mihai Stoica îl urmăresc pe brazilian, potrivit fanatik.

1.500.000 €este cota lui Bressan, potrivit transfermarkt.de

Matheus Simonete Bressanelli are și pașaport italian, iar în iarna lui 2017 rămâne liber de contract. Totuși, MM și Dică ezită să îl transfere pe fundaș, nefiind siguri dacă acesta se va adapta în Europa.

Până acum, Bressan a jucat la Juventude, Gremio, Flamengo și Penarol. Din iulie 2016 până în ianuarie 2017 a jucat la Penarol, sub formă de împrumut, și a bifat 13 meciuri.

Potrivit informațiilor GSP.RO, pe lista celor de la FCSB se mai află și Dimitrios Kolovetsios, Stelios Malezas și Manuel da Costa.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  03 Iulie 2017, 19:03

becali nu vrea un fundas strain din exterior. mm si dica *** de pomana

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alexbibirica1
alexbibirica1  •  03 Iulie 2017, 18:51

te apucã râsul cand vezi stirile despre lista de fundasi urmariti de Steaua , prin Dica Nicu si mm "penitenciar" stoica ... folositi-l ba pe tudorie si lasati-ne in pace ... ce ... el nu poate juca fundas central ? e înalt,nu ? stiu cã dã bine si cu capul !

catalynn
catalynn  •  03 Iulie 2017, 18:32
Postat de John Milne pe 03 Iulie 2017, 17:56

Ai uitat de Via casierule .

Nu i-am uitat, insa aia sunt mititei si in plus au si taxiuri in pool. :-))) Acum da fuga la Aldi ca rămâi iar doar cu pizza congelată si aia nu au deschis in Federal Holidays :-))))

Vezi toate comentariile (13)
Comentează