FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Un nou stadion pe lista lui Dinamo » Unde poate juca echipa dacă vor începe lucrările la arena din Ștefan cel Mare

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 iunie 2017 16:10

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor prezintă o analiză a echipelor care nu au stadion propriu și care sunt nevoite să joace pe alte stadioane în acest debut de sezon, printre care e și Dinamo.

Dacă începe reconstrucția arenei din Ștefan cel Mare pentru Euro 2020, "câinii" vor fi nevoiți să-și schimbe casa. Dacă nu se reface stadionul, roș-albii au anunțat că pleacă oricum, de supărare că ratează modernizarea pe banii statului din cauza încurcăturilor dintre Ministerul de Interne și Nicolae Badea.

Contra ar vrea să fie închiriată Arena Națională, doar că organizarea unui singur meci acolo, cu chirie și costuri suplimentare, consumă 100.000 de lei! Prea mult pentru un club ca Dinamo, care a ieșit de curând din insolvență și încearcă să limiteze "la sânge" costurile.

Dacă Dinamo nu va juca pe Arena Națională, echipa a găsit o nouă variantă: stadionul "Marin Anastasovici", de la Giurgiu, arena Astrei. Altă variantă este închirierea stadionului celor de la FC Voluntari.

În ediția tipărită a Gazetei Sporturilor și pe platforma Gazeta Digitală poți citi analiza completă și poți vedea unde vor juca echipele care nu au stadion propriu.

TOT ÎN EDIȚIA TIPĂRITĂ DE ASTĂZI

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (38)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  24 Iunie 2017, 14:38

Baza de pregatire la Saftica (de ani de zile nu se mai antreneaza pe bulevardul Stefan cel Mare, inca de pe vremea lui Borcea), stadion la Voluntari sau Giurgiu, dar ei sunt echipa "de centrul capitalei". "Doar Rinamo Bucuresti" nu are bani de inchiriat Arena Nationala, de ce nu arata GSP si media de spectatori la TOATE MECIURILE acestei echipe? Sa vedeti cum au avut ei intre 500 si 1000 de specatori la meciurile de acasa din campionat. Ei cu o singura echipa vin multi, cam atat de mult "iubesc ei echipa" lor. In rest, sunt sub Chiajna si Voluntari la spectatori.

jalabert
jalabert  •  24 Iunie 2017, 10:44
Postat de suzana2a pe 24 Iunie 2017, 09:26

Doar Dinamo Bucuresti!! ...Sa nu aberam pe o tema deja clasica si cunoscuta de tot mapamond-ul! Adica fragezimea intelectuala a adeptilor branzei de burduf....

ma lasi?toata galeria clonata a lui negoita are in medie un IQ sub25 puncte. inca ceva echipa lui negoita nu e dinamo. adevarata dinamo evolueaza in liga 5-a.

suzana2a
suzana2a  •  24 Iunie 2017, 09:26
Postat de Alexandru Chis pe 23 Iunie 2017, 20:12

Stati linistiti, dragi "Numai Dinamo"! Asteptati ca... "Numai Dinamo" nu se modernizeaza, asa ca nu veti ramane fara stadion.

Doar Dinamo Bucuresti!! ...Sa nu aberam pe o tema deja clasica si cunoscuta de tot mapamond-ul! Adica fragezimea intelectuala a adeptilor branzei de burduf....

Vezi toate comentariile (38)
Comentează