FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL

Un nou transfer reuşit de Oţelul! » Gălăţenii au adus un internaţional cipriot

Articol de GSP - Publicat joi, 22 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 22 ianuarie 2015 19:17

Aflată în cantonamentul din Poiana Braşov, echipa Oţelul Galaţi îşi continuă campania de transferuri menită să aducă salvarea de la retrogradare.

În acest moment, antrenorul Tibi Selymeş a reuşit să vadă acoperit un post considerat cheie, cel de mijlocaş dreapta. Începând de joi, sub comanda sa se află şi internaţionalul cipriot Athos Solomou.

Mijlocaşul în vîrstă de 29 de ani a evoluat timp de şapte ani la Apollon Limassol unde a cîştigat campionatul şi Supercupa şi alte cinci sezoane la Apoel Nicosia, echipă cu care a cucerit trei titluri de campioană, o cupă şi o Supercupă.

Solomou a evoluat de 13 ori în naţionala Ciprului. Ultima echipă la care a evoluat a fost Enosis Neon Paralimniou. “Cînd vii să joci pentru o fostă campioană, nu ai nevoie de nici un fel de motivaţie. Sper să ajut Oţelul să se salveze, iar suporterii să aprecieze evoluţiile şi dăruirea mea de pe terenul de joc”, a declarat Solomou în momentul semnării contractului.

400.000 de euro este cota jucătorului pe transfermarkt.com

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
ddenisssa
ddenisssa  •  22 Ianuarie 2015, 20:33

Asa este. Otelul va avea meci greu in prima etapa.

ertyuiop
ertyuiop  •  22 Ianuarie 2015, 20:29
Postat de unico_biancorossi pe 22 Ianuarie 2015, 20:02

mda. au luat 4 jucatori buni. vom avea meci greu in prima etapa.

nicio grija.....va rezolva aia 3 imbracati in negru, asa a fost si in meciul tur, prima etapa, nu ati la poarta adversa in prima jumatate de repriza dupa care 2 faze succesive, lovitura libera data la misto in prejma careului la primul gol si penalty vazut doar de arbitru la al 2-lea gol, pt. o echipa atat de fragila ca Otelul a fost mai mult decat de ajuns!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  22 Ianuarie 2015, 20:02

mda. au luat 4 jucatori buni. vom avea meci greu in prima etapa.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează