FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Un nou-venit radiografiază situația lui Dinamo: "Nu doar că avem un start slab de sezon, dar sunt multe lucruri care nu se leagă" » Ce promisiune le face fanilor

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 octombrie 2018 17:43

Danijel Subotic, 29 de ani, atacantul transferat de Dinamo la începutul toamnei, a făcut o radiografie a situației echipei și face o promisiune categorică fanilor. 

"Ştiam că echipa a avut un început slab de campionat. Nu voiam să ştiu nimic altceva. Mi-am spus că nu contează, fie el un start bun sau un start slab, este Dinamo Bucureşti. Nu poate fi atât de grav, orice ar fi. Am venit aici şi am realizat că nu este numai un start slab de sezon. Sunt multe lucruri care nu se leagă. Dar este un club mare, trebuie să îşi revină. Eu sunt aici să dau totul pe teren, împreună cu colegii şi cu staff-ul. Dar Dinamo, ca echipă, trebuie să revină pe drumul cel bun. 

Am spus când am venit aici că nu este nici ruşinos, nici stresant, dar mi se pare o glumă să spui despre Dinamo că se luptă să intre în playoff. Nu ar trebui să fie o întrebare. Noi ar trebui să fim acolo sus, să ne luptăm pentru titlu. Nu numai în acest an, ci în fiecare an.

Acum, obiectivul nostru este play-off-ul. Am spus, bine, poate am mers eu prea departe, să spun că ne luptăm la titlu, dar nu mă refeream la acest sezon, vorbeam în general. Trebuie să o luăm pas cu pas. Dar cum am spus şi după meciul cu Astra, ţineţi minte ce vă spun, Dinamo va juca în playoff sezonul acesta. Sunt convins de asta", a declarat Subotic, pentru TV Telekom Sport.

"Nu e nicio problemă că a plecat Bratu"

Subotic, adus în timpul mandatului lui Florin Bratu, între timp demis, a vorbit despre noul tehnician Claudiu Niculescu.

"Nu e nicio problemă că a plecat Bratu. Fiecare antrenor apreciază un jucător de valoare şi fiecare antrenor te apreciază dacă dai totul pe teren. Am vorbit cu noul antrenor. Şi el a fost atacant, deci nu văd nicio problemă.

La finalul săptămânii, el trebuie să formeze un prim 11. Dacă el crede că are nevoie de mine, eu sunt aici. Dacă antrenorul simte că trebuie să stau pe bancă, voi sta pe bancă", a mai spus Subotic.

1 gol
a înscris Subotic de la venirea la Dinamo: a puncat în înfrângerea cu Astra Giurgiu, 1-2.

Citește și:  Bratu desființat după mandatul la Dinamo: ”A luat un punct cu «FC Stâna Becali» și atât”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
danirovl
danirovl  •  07 Octombrie 2018, 00:54

Omu a venit de 3 zile la dinamo si stie mai bine ce imseamna clubul asta mai bine ca altii care sunt de ani de zile pe acolo,jucatori si conducatori. Ba baieti ,ori va bateti la campionat,ori nimic!!! Locul 2 sau 12 e acelasi lucru.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close