FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRI

Un oficial al Craiovei șochează: "E normal să bănuiesc ceva necurat"

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat luni, 21 noiembrie 2016 18:45

Președintele lui CSU Craiova, Marcel Popescu, a criticat în termeni vehemenți prestația lui Ovidiu Hațegan din meciul pe care echipa sa l-a pierdut ieri în fața Astrei, scor 0-1 (VIDEO AICI). 

"Penaltyul a fost clar inventat, dar au mai fost și alte faze neclare, faulturi dure nesancționate de Hațegan.

Am ratat șansa să ne apropiem de Steaua, dar nu din vina noastră. Am fost dezavantajați la Timișoara, cu Steaua, plus meciul cu Astra. De fiecare dată a fost viciere de rezultat, de aceea nu am reușit să o egalăm pe Steaua la puncte. 

Evidențele sunt în fața voastră, și Craiova, și Dinamo au fost vizibil defavorizate. Voluntari- Steaua 2-3, arbitrat tot de Hațegan, a fost un alt meci viciat. Altor echipe li se ia ceea ce muncesc pe teren, e normal să-mi fac idei și să bănuiesc ceva necurat", a declarat Marcel Popescu la Tv Sport ro. 

Oltenii au acuzat arbitrajul din meciul de ieri cu Astra, giurgiuvenii impunându-se cu 1-0 în urma unui penalty îndelung contestat de craioveni. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (28)
433922946768114
Ilie Tarnoveanu  •  22 Noiembrie 2016, 13:52

Ca putea sa iasa un 0-0 fara greseala lui Hategan(slab si fricos arbitru) putea ,dar ce facem cu jocul Universitatii care scartie de la inceputul returului. Daca in primele 2 etape am intalnit doua echipe in coma si a fost usor de castigat ,cum am dat de una mai organizata si cu multe faulturi acceptate de acelasi fluieras am capotat lamentabil. Se simpte o delasare,nervozitate sau oboseala (pshica?!,fizica!?). Orice ar fi trebuie scoasa rapid prin mobilizare nu numai de antrenor cat si factori din conducere. Sa lasam justificarile cu arbitrii,ratari,ghinion! Strans din dinti,strans randurile si refacut trendul ascendent al echipei.

observator_federal
observator_federal  •  21 Noiembrie 2016, 23:29

Pe "Dolce", Dinu, Panduru si un fost arbitru (nici nu conteaza cum il cheama, titulatura generica de "arbitru" spune totul despre capacitatea de escamotare a adevarului) se straduiesc, la doar 3 minute distanta, sa judece diferit doua faze identice: penaltyul primit de Alibec si penaltyul refuzat la meciul Viitorului cu Gazul cand un atacant a incercat sa foloseasca procedeul patentat de Alibec (se baga si el in fata fundasului, dar ceea ce la astral a fost "inteligenta" la anonimul asta nu se aplica)... Cine sa-i mai creada pe "expertii" astia? Ar ttebui programati odata cu actualitatile de la ora 17, sunt la fel de nocivi!

observator_federal
observator_federal  •  21 Noiembrie 2016, 23:09
Postat de Andrei Droopy pe 21 Noiembrie 2016, 22:07

cat tupeu poti sa ai prietene, deci nu-mi vine sa cred asa ceva Craiova are suporteri adevarati si stadion de champions league ??? Suporterii adevarati ai Craiovei n-o sa tina niciodata cu nenorocirea asta pe care o numiti voi echipa, care se intretine din banii prostilor (ai nostri platitori de taxe) ca sa faca dna Olguta echipa si stadion de Champions League.

Bai dar ce integru esti, incoruptibil... Cu ce echipa tii si cine o patroneaza?

Vezi toate comentariile (28)
Comentează