FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - STEAUA 1-2

Un oficial al Stelei e ironic după victoria cu CSU: "Ei se pot bate pentru play-off, nu pentru campionat"

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 februarie 2017 19:45

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al Stelei, e ironic la adresa oltenilor după meciul câștigat de formația roș-albastră în fața lui CSU Craiova, scor 2-1.

"Sunt bucuros de rezultat, mai ales că am câștigat contra Craiovei, care anunțase că se bate la campionat. Ea se poate bate deocamdată pentru play-off, că încă nu e calificată", a declarat președinte de imagine al roș-albaștrilor la TV Digi Sport.

Oficialul roș-albaștrilor a evidențiat câțiva jucători ai Stelei din meciul de aseară: "Mă bucură că De Amorim și alți jucători sunt într-o revenire de formă. Muniru a jucat bine la mijlocul terenului, a fost foarte ambițios.

Din apărare mi-a plăcut de Momcilovici. Eu cred mult în el, mi se pare cel mai bun fundaș stânga. Cred că la Tamaș a fost o lipsă de concentrare. E bine că avem un specialist în poartă care apără câte un penalty la două meciuri".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
ion.ionescu
ion.ionescu  •  20 Februarie 2017, 11:39

1. Dacă Zlatinsky nu rata primul penalty trebuia să ieşiţi la joc şi mai luaţi...Neexperimentată, la CSU contează foarte mult moralul. Plus că apăreau spaţiile. 2. Trebuia să jucaţi în 10, asta ai uitat în aroganţa ta ! 3. CSU este o echipă încropită, deşi are avantajul că joacă de mult împreună. O echipă fără valori certe şi fără experienţa jocurilor tari, europene. Aşa se explică cele două goluri luate prosteşte şi naivitatea în joc, inclusiv de aşezare în teren. 4. Punctul slab al lui Mulţescu este lipsa de pregătire fizică a echipei, pe care am tot semnalat-o. Plus dezordinea tactică şi incapacitatea de a şuta la poartă omeneşte şi din din situaţiile cele mai bune...

para.para
para.para  •  19 Februarie 2017, 23:27

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

antalmihai
antalmihai  •  19 Februarie 2017, 23:03
Postat de sexilian pe 19 Februarie 2017, 20:35

***

esti tare!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează