FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Un oficial de la FCSB se ridică împotriva lui Gigi Becali: „Nu poți risca cu Andrei Vlad în play-off!” » Soluția salvatoare pentru roș-albaștri: „Sper să vină el”

Andrei Vlad nu a confirmat până acum la FCSB
Andrei Vlad nu a confirmat până acum la FCSB

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 iunie 2020 18:39

Helmut Duckadam (61 de ani), președintele de onoare al celor de la FCSB, afirmă că roș-albaștrii vor risca dacă se vor baza în play-off pe tânărul portar Andrei Vlad (21). Fostul mare goalkeeper al vicecampioanei României încă visează la revenirea lui Florin Niță (32), în prezent la Sparta Praga.

„Niță este un stelist adevărat și un portar foarte bun. Da, aș vrea să revină la noi. La Vlad, este o problemă de antrenor. Dacă în campionat, în meciurile din sezonul regulat, poți miza pe un astfel de portar, în play-off sau în cupele europene nu poți risca. 

La vârsta lui, Vlad trebuie să demonstreze și așa câștigă și locul de titular. Dar, până vine Niță, Andrei Vlad are timp să dea examenul de portar și să-și dea licența, cum s-ar spune”, a declarat Duckadam, citat de digisport.ro.

FCSB. Gigi Becali, încredere totală în Andrei Vlad: „El va juca!”

„Avem portar la ora asta. Eu vreau portar mare, înalt. Noi avem unul, gata. Îl avem pe Vlad, îi avem copiii ăia, ne batem joc de ei? Vlad va juca, Donnaruma de la 17 ani nu e scos din poartă"

Gigi Becali

FCSB. Andrei Vlad, nesigur

În acest sezon, Andrei Vlad a pierdut duelul cu Cristi Bălgrădean, bifând doar 8 meciuri. În aceste partide, portarul nu a oferit siguranță echipei roș-albastre și a primit 15 goluri, o medie de aproape două goluri pe meci. Cu el în poartă, FCSB obținut doar 7 puncte din 24 posibile! 

Cel mai important meci distrus de Vlad a fost cu Rapid Viena, în august 2018, în play-off-ul Europa League. După 3-1 pentru Austria Viena, în tur, FCSB a jucat mai bine acasă și conducea cu 2-0, scor la care era calificată. Dar, în minutul 63, Vlad a respins aiurea, în față, o minge care ieșea la trei metri în afara terenului. Balonul a ajuns la Sonnleitner, care a marcat golul ce a scos-o pe FCSB din Europa.

0 meciurifără gol primit a avut Andrei Vlad în Liga 1

Florin Niță nu vrea să revină la FCSB

Gazeta Sporturilor a scris recent că Niță i-a transmis patronului Gigi Becali că nu vrea să revină la FCSB. „Florin nu vine la FCSB. I-a transmis patronului acest lucru, i-a mulțumit că s-a gândit la el, dar preferă să rămână în Cehia. S-a acomodat foarte bine acolo, iubește orașul, se înțelege foarte bine cu cei din echipă, chiar dacă a ajuns rezervă. Copiii săi sunt la școală acolo și nu vrea să-i mute. Și-au făcut prieteni, se simt foarte bine în Cehia și el a luat decizia să rămână la Sparta Praga”, a dezvăluit pentru GSP un apropiat al fotbalistului. 

Un oficial de la FCSB se ridică împotriva lui Gigi Becali: „Nu poți risca cu Andrei Vlad în play-off!” » Soluția salvatoare pentru roș-albaștri: „Sper să vină el”

1,6 milioane de euroeste cota de piață a lui Florin Niță, jucător vândut cu 2 milioane de euro de FCSB în ianuarie 2018 2 titluri de campion și o Cupă a României a câștigat Florin Niță la FCSB

Ce portari are FCSB în acest moment 

  • Andrei Vlad: are 21 de ani și este cotat la 350.000 de euro, având contract până în iunie 2023
  • Toma Niga: are 22 de ani și este cotat la 50.000 de euro, având contract până în iunie 2022
  • Ștefan Târnoveanu: are 20 de ani și este cotat la 300.000 de euro, vine din vară la FCSB de la Poli Iași

VIDEO Ilie Poenaru, după victoria cu FCSB din amical: „Sper să nu se supere Vintilă”

Citește mai multe știri despre FCSB:

FCSB. Harlem Gnohere a numit cei mai buni fotbaliști din România alături de care a evoluat: „Sunt doi. M-au impresionat!”

Mesajul postat de FCSB, în ziua în care Steaua împlinește 73 de ani: „Clubul a fost obligat să își schimbe numele”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
babuilie
babuilie  •  08 Iunie 2020, 03:46
Postat de ovina20 pe 07 Iunie 2020, 19:50

Respect A Vlad , ai scos clona din Europa ca sa nu mai vedem umilinte (in general manite) si sa rada toti de fecesebisti

2018 n-a fost anul cu dudelangeala?

10156162893436307
Johny English  •  08 Iunie 2020, 01:05
Postat de ovina20 pe 07 Iunie 2020, 19:50

Respect A Vlad , ai scos clona din Europa ca sa nu mai vedem umilinte (in general manite) si sa rada toti de fecesebisti

Dispari mai berbecule! "Doar dinam0" e rusinea fotbalului!

valiza.epo
valiza.epo  •  07 Iunie 2020, 21:50

Pana vine Nita la fcsb ii creste lui Vlad barba alba de un cot!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează