FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - U CRAIOVA 2-0

Un om de bază, avertisment pentru conducerea FCSB: "Pot semna cu orice echipă"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 09 aprilie 2018 22:52

 Felipe Teixeira (37 de ani), aflat în ultimul an de contract cu FCSB, a anunțat că e dispus să discute prelungirea contractului, după victoria cu U Craiova (2-0). 

"Mă bucur că am putut juca și demonstra că am în continuare valoare. A fost decizia antrenorului să stau pe bancă. Important este că am câștigat. Avem încredere că ne putem îndeplini obiectivul. Păcat că nu jucăm așa meci de meci. Mă bucur că a venit multă lume astăzi, ne-a ajutat vizibil. 

Pot semna cu orice echipă, o să vedem ce va fi. Nu pe mine trebuie să mă întrebați, trebuie să își dorească oamenii din club. După ne vom așeza la masa discuțiilor", a declarat Teixeira la TV Telekom Sport.

Citește și: FOTO Nimeni nu a observat asta la TV » Imagine genială surprinsă între băncile de rezerve la FCSB - CS U Craiova: "E Benone cu perucă!" :D

VIDEO + FOTO Ciocnire violentă în finalul primei reprize la FCSB - Craiova! Ambulanța a intervenit de urgență! Se impunea cartonașul roșu?

FCSB - Craiova / "Au fugit" de suporteri! Cum și-a sabotat FCSB fanii cu Craiova

  FOTO Scandal URIAȘ la FCSB - U Craiova, după ce fanii lui CSA Steaua s-au infiltrat și au afișat un mesaj imens!

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (3)
gicab
gicab  •  10 Aprilie 2018, 07:16

Fecesebisti...

126738688145252
Lucian Dumitru Nicolaescu  •  10 Aprilie 2018, 03:23

Atitudine de om marunt ! De necontestat valoarea tehnica a lui Teixeira , dar, dupa aceasta "autoevaluare " , trebuie sa constatam cauza pentru care acesta este un jucator la o echipa de nivel mediu din Romania si nu la una de top european . Un jucator MARE, obligatoriu , trebuie sa fie si un caracter mare ! Nu este cazul ! La 37 de ani, recurgi la un SANTAJ de mahala pentru a avea o confirmare de viitor contract . Dezamagitor !

1198766430181192
Abigail Laslas  •  09 Aprilie 2018, 23:56

titlu pentru hateri. un sa se duca la 37 ani pe banii care-i ia la Steaua?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close