FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

Un psiholog pentru sibieni! Promovata FC Hermannstadt e în cădere liberă

Articol de - Publicat marti, 02 octombrie 2018 14:06

Jucătorii lui Pelici au o problemă de moral. Funcționează bine aproape o oră, după care pică: 8 goluri, din totalul de 13, încasate după minutul 56 și unul singur marcat în repriza secundă a celor 8 partide fără victorie.

Promovata FC Hermannstadt e în cădere liberă. Duminică, la 1-3 cu Steaua, a bifat a 5-a înfrângere consecutivă și a 7-a de la startul sezonului în Liga 1. În 10 etape. Lipsa de experiență și faptul că-și joacă meciurile de acasă la Târgu Mureș, în fața unor tribune aproape goale, au contribuit, fără îndoială, la această stare de fapt. Dar mai e și un alt aspect.

Cifrele devoalează faptul că ardelenii funcționează bine cam o oră. Apoi, cad. Din cele 13 goluri încasate până acum, opt le-au primit după minutul 56. Iar cu Dunărea Călărași (1-1) și cu Dinamo (1-2) au capotat în prelungiri.

Alt aspect: în repriza secundă a celor 8 partide fără victorie, ardelenii n-au înscris decât o singură dată în repriza secundă! Contra "câinilor", în Ștefan cel Mare, când au egalat la unu în minutul 48.

O situație ce ține mai puțin de pregătirea fizică și mai mult de psihic. Jucătorii lui Pelici pur și simplu n-au suficientă încredere în sine ca să reacționeze când se văd conduși pe tabelă. Sau, cazul meciurilor cu Dunărea și Dinamo, să ducă la bun sfârșit un meci în care se află într-o postură favorabilă. Mai degrabă decât un antrenor, se pare că lui Hermannstadt îi trebuie în acest moment un psiholog!

13
puncte ar avea Hermannstadt în clasamentul Ligii 1 dacă i s-ar șterge golurile încasate după minutul 56. Ar fi pe locul 9

7
puncte au sibienii după 10 etape, din două victorii și o remiză. Locul în clasament: 13, penultimul

"Nu se poate merge din eșec în eșec la nesfârşit. Voi avea o discuţie cu șefii clubului şi vom vedea ce se va întâmpla. E important ca această echipă să facă puncte pentru că merită să rămână în prima divizie"
Alexandru Pelici, antrenor Hermannstadt

Vezi și: Note GSP: 2 steliști au fost printre cei mai slabi în Hermannstadt - FCSB » Cum s-a descurcat preferatul lui Becali

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează