FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Un simbol dinamovist îi atacă dur pe şefii clubului: "Aloo, treziţi-vă, amatorilor! Vă bateţi joc de un club de legendă"

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 09 noiembrie 2013 00:09

Fostul căpitan al lui Dinamo, Florentin Petre, a atacat din nou conducerea clubului după înfrîngerea "cîinilor" de pe terenul celor de la CFR Cluj.

"Aloooo, amotoriiii, treziţi-vă, vă bateţi joc de un club de legendă, şi nu vorbesc de jucători, ei nu au nici o vină", a scris Florentin Petre pe Facebook.

Nu este singurul atac al lui Florentin Petre la adresa conducerii dinamoviste. Simbolul lui Dinamo i-a mai atacat pe şefii clubului şi în urmă cu o săptămînă.

"Nu poţi să îţi baţi joc de Ionel Dănciulescu. Aşa au făcut şi cu mine şi mă doare. Cînd vezi oameni cu puterea dobîndită peste noapte, datorită banilor, îşi bat joc de tine", a spus atunci Florentin Petre.

 

 

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (29)
dereu
dereu  •  09 Ianuarie 2014, 20:37

florentine jucator ai fost dar acu taci din gura ca te pune borcea sa latrii..ala fara bani tu la fel.dar iubiti dinamo..acolo e nevoie de bani..fara negoita eram in div B....dinMO ERA LEGENDA APUSA FARA NEGOITA..MAI BINE ASA CA ACUM DECAT CU GURALIVI LEFTERI GEN BORCEA BADEA,

bitu1974
bitu1974  •  09 Noiembrie 2013, 15:12
Postat de calinescu_ pe 09 Noiembrie 2013, 08:53

DACA ANTRENORUL ESTE CEL MAI PROST DIN ISTORIA LUI DINAMO, SA VEDEM ECHIPA DUPA 14 ETAPE : BALGRADEAN (PUFI) - PORTAR DE VALOARE; LAURENTIU RUS - CEL MAI BUN FUNDAS DREAPTA DIN CAMPIONAT ...! LUCHIN -MEDIOCRU(JOACA DOAR PENTRU EL )-ATI VAZUT CUM A FUGIT DE MINGE LA FAZA GOLULUI ...!!! DR GRIGORE -CRED CA IMPREUNA CU DURIMEL AR FORMA UN CUPLU BUN ..!!! GRECU -BUNICEL INSA NU MAI BUN CA MUSAT ...!! FILIP - N-ARE NICI O TREABA CU FOTBALUL ...!!! MATEI - UN REBUT ...!!! BOUBACAR - SINGURUL CARE POATE CONDUCE JOCUL (CEL MAI VALOROS DE LA DINAMO)....!!! THICOT STIE PUTINE DAR FACE BINE CE STIE ; ELTON -BUNICEL; LAZAR,ROTARIU,FAI,SERBAN , PAPE -NE PUTEM BAZA PE EI ; TUCUDEAN- E ZERO ;

In mare cam ai dreptate dar nu poti sa faci o asemenea gresala si sa spui ca Grecu este cit de cit fotbalist (poate ti-e ruda), baiatul inseala fenomenul de citiva ani si cei de la Pandurii, U Cluj sau Petrolul sau prins dar ne-am pacalit noi. Pe linga el Filip este tinar si are unele calitati chiar daca nu joaca pe postul lui. Despre Matei eu cred ca nu prea are cu cine sa joace la mijloc, si aici ma refer la mijlocasi centrali care sunt redusi tehnic, nici unul nu da o pasa mai lunga de 10 metrii. In concluzie cred ca ar trebui sa fim mai ingaduitori cu tinerii astia de 18 ani pentru ca ei nu pot decit sa creasca in valoare. Decit sa-l vad pe Grecu gresind o pasa mai bine sa joace Filip .

krik_77
krik_77  •  09 Noiembrie 2013, 14:52

dinamo clubul de legenda:))))))))))

Vezi toate comentariile (29)
Comentează