FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - DNEPR 1-2

Un singur trasor » Golul lui Weldon a salvat impresia de vacanţă din jocul clujenilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 februarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 01 februarie 2013 22:09

Primele semne de îngrijorare la CFR înaintea "dublei" cu Inter Milano (14/21 februarie), din Europa League.

Chiar dacă Paulo Sergio a folosit o formulă pigmentată cu multe rezerve, clujenii au clacat aseară şi au căzut testul cu ucrainenii în doar trei minute din prima parte. Două ieşiri eronate la ofsaid ale fundaşilor centrali, completate de poziţionarea greşită a lui Camora, i-au adus pe elevii lui Juande Ramos în poziţii ideale de a înscrie, Matheus şi Selezniov amendînd spaţiile largi din defensiva vişinie.

Buimăciţi de încasarea celor două goluri, "feroviarii" şi-au pierdut de tot busola. Stăncioiu a completat recitalul trăsnit (16, 18). Doar reluarea în bară din startul partidei a lui Maah (2) şi apoi trasorul lui Weldon spre vinclu (44) au salvat senzaţia de vacanţă din jocul ardelenilor.

La pauză, tonalitatea lui Paulo Sergio a căpătat altă rezonanţă, însă ocaziile la poarta lui Şelihov au venit din două lovituri libere plasate ale lui Rada (51, 79). Tînărul Păun a fost blocat în careu, Liviu Ganea a reluat şi el spre buturi, dar ultima zvîcnire i-a aparţinut lui Maftei, ajuns în careul advers (89). Rezultatul a rămas cel stabilit încă de la pauză, consemnînd prima înfrîngere din stagiul spaniol pentru campioana României.


"Chiar dacă am pierdut, nu am motive să fiu nemulţumit pentru că nu urmărim un palmares în amicale. Nu a mers jocul la mijloc, nu am avut aceeaşi atitudine ca a adversarului, dar nu trebuie să judecăm prea aspru acest rezultat"
Iuliu Mureşan, preşedinte CFR


CFR Cluj - Dnepr
Au marcat: Weldon (44) / Matheus (25), Selezniov (28)
CFR: Stăncioiu - Ivo Pinto, Maftei, I. Rada, Camora - G. Mureşan, Celestino - Maah, Muniru, Hora - Weldon. Antrenor: Paulo Sergio. Au mai jucat: Godemeche, Bjelanovici, Sepsi, L. Ganea, Păun

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
cfrclujole
cfrclujole  •  03 Februarie 2013, 02:37

Orice echipa are urcusuri si cobarasuri! Sper ca a vazut deficientele cine a trebuit sa le vada si le va remedia! Bafta CFR!

samartinean
samartinean  •  02 Februarie 2013, 15:02
Postat de roadster1988 pe 02 Februarie 2013, 11:48

DA,TREBUIE AVUT IN VEDERE SI VALOAREA LOTURILOR CELOR 2 ECHIPE.INCOMPARABIL BALANTA ATARNA IN FAVOAREA UCRAINENILOR.

este gresit ce zici tu...nu trebuie sa luam in considerare valoare....pentru ca Rapid in momentul de fata este mult sub CFR si a pierdut cu 3-1 nu cu 2-1 ca voi....sa nu uitam ce jucatori are CFR in coparatie cu pusti de la Rapid....sincer as vrea sa va batem si in retur....cu toate ca is din Cluj nu m-am putut transforma peste noapte in CFR-ist....chestile astea sunt ca religia te-ai nascut ortodox, mori ortodox nu te pocaiesti....m-am nascut Rapidist no sa ma pocaiesc, ca acolo merge mai bine...rapidist m-am nascut, rapidist voi muri.....fortza rapid

roadster1988
roadster1988  •  02 Februarie 2013, 11:48

DA,TREBUIE AVUT IN VEDERE SI VALOAREA LOTURILOR CELOR 2 ECHIPE.INCOMPARABIL BALANTA ATARNA IN FAVOAREA UCRAINENILOR.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează