FOTBAL  »  Superliga  »  STADION LA LICITAȚIE

Un stadion = un milion de euro » Fiscul a scos la vânzare arena unei echipe din play-off

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 aprilie 2016 19:27

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Mureș a anunțat organizarea unei licitații publice pentru vânzarea mai multor bunuri ce aparțin echipei ASA, dar și a stadionului acesteia.

Stadionul din Tg. Mureș este trecut pe lista pentru licitație ca "grup sanitar, bazin pentru baie, vestiar sportiv, culoar de acces, sediu administrativ și vestiar arbitri, magazie de materiale, centrală termică, tribuna C, tribuna D, tribuna E".

Prețul de pornire pleacă de la 4.543.000 de lei (aproximativ un milion de euro), iar licitația va avea loc pe 18 aprilie.

Toate aceste probleme ale vicecampioanei României au pornit din momentul în care autoritățile locale au anunțat că nu vor mai finanța echipa de fotbal. De altfel, clubul și-a anunțat și intrarea în insolvență.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
travka
travka  •  02 Aprilie 2016, 00:03

anu trecut te bati la titlu, anu asta te desfiintezi

whiteredarad
whiteredarad  •  01 Aprilie 2016, 23:30

Ma gandesc cas-or gasi destepti care sa sesizeze ca locatia face 1 milionde euro, cumpara stadionul apoi il desfiinteaza, si fac cladiri sau MALL. Este de neinteles cum ANAF faulteaza sportul la Targu Mures !

dtdr
dtdr  •  01 Aprilie 2016, 22:44

Se v-an ridica in locul stadionului un " maret cartier de locuinte " SPORTUL NAIONAL " in Romanika !

Vezi toate comentariile (12)
Comentează