FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Un stelist a fost surprins în ipostaze scandaloase, în ziua meciului cu Astra! Gigi Becali anunță: "Mai are o lună, două și pleacă"

Articol de GSP - Publicat luni, 14 martie 2016 10:38

Timo Gebhart, 26 de ani, nu făcut parte din lotul Stelei în meciul pe care roș-albaștrii l-au câștigat în fața Astrei (2-0), iar jucătorul este acum implicat într-un scandal, după ce a fost văzut ieri dimineață, în ziua meciului, intrând într-un salon de masaj erotic din zona Decrbal din capitală.

Fotografiile cu Gebhart au apărut în publicația Cancan, iar în articol se menționează faptul că acesta se afla într-o stare avansată de ebrietate.

"Nu e jucătorul Stelei, n-are niciun fel de legătură. A semnat și el... El se antrena cu echipa a doua era și nu a jucat, nu a stat nici pe bancă. Să fie sănătos, mai are o lună, două și pleacă în Germania", a comentat Gigi Becali incidentul la România TV.

Înțelegerea lui Gebhart cu Steaua este valabilă până la 31 august 2016, cu opțiunea de prelungire.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
spinoza
spinoza  •  14 Martie 2016, 14:25

Si eu vreau sa stiu unde-i zona Decabal!

lecram55
lecram55  •  14 Martie 2016, 13:18

Declarație GSP vineri 29 ianuarie: Marica și Reghecampf au povestit cum l-au convins pe Timo Gebhart să vină la Steaua: "E greu să convingi un asemenea jucător" :))))))))))))))))

geogeo
geogeo  •  14 Martie 2016, 12:58
Postat de Roberto Baggio pe 14 Martie 2016, 12:18

Acolo unde-s numai blaturi Si meciuri toate aranjate Ca niciodata nu te saturi, Sa joci mereu numai trucate ; Acolo, unde bani-s multi, S-afaceri negre se-nvartesc, Ii lasi pe toti goi si desculti Si conturile-ti se-nverzesc ; Si unde dorul de hotie Intotdeuna-n noi a stat Si la trezie sau betie Tu doar nimic sa dai la stat ; Acolo este steaua mea, Si blatul meu cel stramosesc ! Acolo eu sa fur as vrea, Acolo vreau eu sa hotesc ! *** ; Si unde vezi zeci de romane Pe care-adanc le-au copiat Multimi de fete grandomane, Ce puscaria au cercat ; Acolo este steaua mea, Si blatul meu cel stramosesc ! Acolo eu sa fur as vrea, Acolo vreau eu sa hotesc !

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close