FOTBAL  »  Superliga  »  DEZVĂLUIRI

Un stelist povestește ce s-a întâmplat în vestiarul lui Ludogorets după victoria uluitoare cu FCSB: „Nu mi-a picat prea bine”

Cosmin Moți a fost eroul lui Ludogores în acea partidă. Surăs foto: Arhivă GSP
Cosmin Moți a fost eroul lui Ludogores în acea partidă. Surăs foto: Arhivă GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 02 iunie 2020 20:54

Andrei Prepeliță (34 de ani), mijlocașul lui FC Argeș, evolua pentru FCSB în 2014, când roș-albaștrii au pierdut dramatic în fața lui Ludogorets, în play-off-ul Ligii Campionilor. 

  • CONTEXT: În 2014, Ludogorets a eliminat-o pe FCSB după o dublă manșă incredibilă. Deznodământul s-a decis la penalty-uri, unde românul Cosmin Moți a parat penalty-urile lui Cosmin Râpă și Paul Pârvulescu și i-a dus pe bulgari în premieră în grupele Ligii Campionilor.

Un an mai târziu, drumurile întortocheate ale vieții aveau să-l ducă pe „Prepe” chiar la Ludogorets, echipa care încă îi provoacă amintiri dureroase celor de la FCSB. 

La cinci ani distanță de la transferul la echipa care a pus monopol pe campionatul de la sud de Dunăre, Prepeliță a povestit o întâmplare din vestiarul bulgarilor care l-a marcat.

Prepeliță: „Ne arătau filmulețe motivaționale din meciul Ludogorets - FCSB”

„N-am câștigat acel meci (n.r - Ludogorets - FCSB) pentru că n-am avut deloc noroc. Avusesem ocazii să închidem meciul și am primit gol dintr-un voleu imparabil. Apoi a urmat ce a urmat. 

La un an de zile, am rămas liber de contract. Am avut mai multe oferte, dar m-a atras Ludogorets, nefiind foarte departe de casă. Plus că eram sigur că voi participa în cupele europene. Venea Campionatul European din 2016 și voiam să joc în cupele europene și la o echipă care se bate la titlu.

La un meci din preliminariile Champions League, filmul motivațional pe care ni-l arătau era chiar din meciul cu FCSB. Nu mi-a căzut chiar bine, dar suntem profesioniști și ne facem treaba acolo unde mergem”, a declarat Andrei Prepeliță, la TVR Sport.

11 goluriși 7 assist-uri a reușit Andrei Prepeliță la FCSB, în 128 de partide jucate în toate competițiile

În vârstă de 34 de ani, Andrei Prepeliță evoluează în prezent pentru FC Argeș. A mai jucat la Universitatea Craiova, FCSB, Ludogorets, FC Rostov și Concordia Chiajna.

VIDEO. Andrei Prepelita, despre cele mai controversate meciuri din perioada FCSB

Citește și alte știri despre FCSB: 

Două vești de ultimă oră despre Liga 1 și Cupa României: ce așteaptă FRF și LPF de la UEFA și de ce e blocat țintarul primei etape

FCSB. A fost dezvăluită echipa care negociază pentru Florinel Coman » Mutarea, anunțată misterios de Giovanni: „Gata, vine surpriza!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
breitner
breitner  •  03 Iunie 2020, 07:13

Adica un fcsbist povesteste! Ludogoret n-a jucat cu Steaua.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează