FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - STEAUA, AZI, 20:30, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Un stelist va trăi un coşmar pe "Ion Oblemenco" » Ce i-au pregătit fanii lui CS U Craiova

Articol de GSP - Publicat joi, 04 decembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 04 decembrie 2014 17:12

Fanii lui CS U Craiova vor umple pînă la refuz arena "Ion Oblemenco" pentru partida cu Steaua, ultima înainte ca stadionul să fie dărîmat. Aceştia i-au pregătit lui Andrei Prepeliţă, fostul căpitan al Universităţii, o seară de coşmar.
Mijlocaşul Stelei a intrat în colimatorul galeriei oltenilor, după declaraţiile de la finalul meciului cu Botoşani, 2-0: "Pentru mine nu e un meci special. Eu am jucat la FC Universitatea, joi jucăm cu FCU, pardon cu CSU!".

Iritaţi de reacţia sa, oltenii vor să îl fluiere în această seară la fiecare atingere de balon.

Meciul dintre CS U Craiova şi Steaua va avea loc astăzi, de la ora 20:30, pe Protv şi liveTEXT pe GSP.RO.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
adrian33
adrian33  •  04 Decembrie 2014, 19:26

Dar de unde are CS U Craiova suporteri:)) ????Mor de ras,e o echipa nou infiintata,sunt suporterii lui FC Universitatea Craiova,dar gata sau p.r.o.s.t.i.t.u.a.t. si ei si si-au vandut adevarata echipa,asta e o clona facuta din ambitia unei nebune si pentru a spala bani in fotbal,"CraiOlguta"!.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  04 Decembrie 2014, 18:16

...minciuni ...ce avem noi cu dinamovistul acesta deghizat ...

thebluestlion
thebluestlion  •  04 Decembrie 2014, 17:41

Cat le da Olguta pentru a-l injura pe acest baiat cu un bun simt rar intalnit si care nu a mintit cu nimic? Olguto, abia asteptam sa te vedem pe mana DNA pupazo! Sa vezi atunci ce ordine mai dai tu in stanga si-n dreapta!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează