FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA - POLI IAŞI 2-1

Un suporter timişorean a intrat pe teren şi a înscris în poarta ieşenilor!

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 februarie 2010 00:00

În al patrulea minut de prelungiri, un suporter al lui Poli Timişoara a intrat pe teren la scorul de 1-1 al partidei cu Poli Iaşi.

Acesta a pătruns pe teren cu cîteva zeci de secunde înainte de finalul meciului din apropierea tribunei I, luînd un balon de rezervă şi alergînd cu el pînă în careul lui Pleşca. Suporterul a fost prins de stewarzi, care l-au escortat în afara arenei. Imediat ce s-a reluat jocul, Poli a înscris golul victoriei prin Dorin Goga.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (28)
andreifan
andreifan  •  27 Februarie 2010, 21:13

Timisoara este o echipa mare, cu o galerie, de asemenea la fel de frumoasa precum echipa si cred ca merita aceasta victorie, cat despre fanul care a dat golul, numai semne de respect, le-ai dat o lectie. Respecte de la Vaslui!

 •  27 Februarie 2010, 04:18

Bah penibililor!!1 Nu pot sa va zic altfel!! urla frustarea in voi!! E bine!!! Ce albirtrii ne-au ajutat??? In ce faza?? Voi va uitati la fotbal sau numa va dati cu parerea??? Pupici din Banat pt toti frustratii!!!!! :*:*:*:*:*

 •  27 Februarie 2010, 03:36

daca a venit de la tribuna I inseamna ca toti corespondentii acestui ziar de cacao isi scriu articolele din fata sticlei aflata la km de Timisoara si ar trebui interzisi pe stadioane. Daca oamenii citesc aceste lucruri vor crede ca asa a fost pe teren.Ei trebuie sa stie ca voi scrieti fara sa fiti acolo.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează