FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

Un șut în fund, un pas înainte » FC Voluntari l-a transferat și a renunțat la el după o săptămână! Acum va juca în Liga Campionilor!

Articol de GSP - Publicat luni, 23 iulie 2018 14:52

Uite jucătorul, nu e jucătorul. FC Voluntari a renunțat la serviciile macedoneanului Valmir Nafiu, 24 de ani, pe care îl transferase în urmă cu o săptămână, când președintele echipei era Florentin Dumitru.

După ce acesta a fost dat afară, Nafiu, care poate evolua ca mijlocaș de bandă sau ca atacant, a fost informat că nu este dorit de noul staff. Jucătorul nu apucase să semneze decât o copie de contract, iar când s-a prezentat la club să semneze și restul actelor i s-a transmis că nu mai e cazul și că e liber să-și caute alt club.

Macedoneanul s-a întors în țara natală și și-a găsit rapid o nouă echipă. A semnat cu formația campioană, Shkendija Tetovo, și are acum șansa de a juca în turul II preliminar al Ligii Campionilor, împotriva celor de la Şerif Tiraspol. 

În ultimul sezon, Nafiu a jucat în Macedonia, la Renova, pentru care a bifat 35 de meciuri și 7 goluri.

De-a lungul carierei a mai evoluat la Shkendija, FC Basel u21, SV Hamburg, APOEL Nicosia, Skenderbeu Korce, bifând în 2014 două meciuri în Bundesliga. Valmir Nafiu a evoluat pentru toate naționalele de juniori și tineret ale Macedoniei, fiind considerat un jucător promițător.

Conform informațiilor GSP.RO, și alți jucători urmează să plece de la FC Voluntari

Citește și: Eroare INCREDIBILĂ la un club de Liga 1! Managerul a uitat să legitimeze 3 jucători, iar antrenorul nu i-a putut folosi

Președintele, la un pas să plece de la club » Detalii despre situația echipei: "Sunt mici discuţii în contradictoriu care nu au făcut bine"

Problemele la FC Voluntari au început odată cu plecarea lui Adrian Mutu, dar afară de conducere.  Detalii aici!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
1391972634181505
Adrian Popescu  •  23 Iulie 2018, 18:23

Florentin Dumitru sau un PSD_-ist fost sef de stadion ajuns presedinte de club

cpt.ahab
cpt.ahab  •  23 Iulie 2018, 16:22

Oameni mai paroliști și mai serioși ca noi, rar găsești!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează