FOTBAL  »  Superliga  »  METROSPORT

Un tată mândru » Cristi Dulca și-a vizitat fiul care joacă la Swansea

Articol de GSP - Publicat joi, 11 mai 2017 00:00

Cristi Dulca are toate motivele să fie bucuros pentru cariera fiului său Marco.

Dulca junior a fost transferat în vara lui 2015 de echipa galeză Swansea și evoluează pentru grupele de juniori, la categoria U18.

Marco are 17 ani și joacă pe postul de mijlocaș închizător. Tatăl său, Cristi, i-a făcut o vizită lui Marco și cei doi au petrecut câteva zile împreună.

Antrenorul a ținut să se fotografieze alături de fiul său chiar la tereneul de antrenament și a scris mesajul: "Mândru de Marco al meu!".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ataraxia
ataraxia  •  11 Mai 2017, 09:31

un tata mandru, are de ce, jos palaria, dar ca antrenor este zero barat. nu simte jucatorii. cand hagi ii sugera cate ceva (asa cum sugereaza hagi:), nici macar nu asculta. facea ce ii spunea stapanul lui, chestia aia cu ochelari...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează