FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Una caldă, alta rece din Pipera! Fostul patron al FCSB divorțează, iar fiica lui Gigi Becali se mărită în această toamnă

Vasile Geambazi +1   FOTO
Vasile Geambazi

Articol de GSP - Publicat joi, 14 martie 2019 10:57

Vasile Geambazi, patronul în acte al FCSB până în urmă cu câteva săptămâni, are probleme serioase în familie. Nepotul favorit al lui Gigi Becali divorțează de soția lui, chiar dacă latifundarul din Pipera a încercat să medieze despărțirea.

Aflat pe post de mediator, Gigi ar fi avut o primă discuție cu Alina, soția lui Vasi, la palat, care l-a anunțat că nu are nici o pretenție financiară și că nu vrea nimic din averea familiei!

Vasile Geambazi este fiul surorii lui Gigi Becali și a fost mâna dreaptă a finanțatorului stelist, acesta având încredere să lase clubul pe mâinile sale.

Dacă el divorțează, în schimb, Teodora, fiica lui Becali se pregătește de căsătorie. Aceasta a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Mihai Theodor Mincu, un machidon în vârstă de 28 din ani.

Citește și:

Gigi Becali s-a demis! FCSB are din nou șanse la titlu + Dică a ieșit la atac

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close