FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Una dintre țintele lui Ando vrea să renunțe la o sumă URIAȘĂ pentru a semna liber de contract cu Dinamo!

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 iulie 2016 11:51

Pandurii Târgu Jiu a pierdut în această vară mai mulți fotbaliști importanți. Printre ei, Mihai Răduț și Cristi Săpunaru.

De asemenea, sunt mari șanse ca de la formația antrenată de Petre Girograș să mai plece alți doi fotbaliști. Este vorba despre Dan Nistor și Florin Acsinte.

Ambii și-au depus memorii pentru a deveni liberi de contract, anunță Digi. Mai mult, din informațiile GSP.ro, Nistor este gata să renunțe la 100.000 de euro, bani pe care îi are de primit din urmă de la gorjeni, doar pentru a fi liber.

Dacă va deveni liber de contract, mijlocașul central are mari șanse să ajungă la Dinamo, unde este dorit insistent de Ioan Andone. "Dan Nistor e un jucător foarte bun, e interesant pentru noi, dar este sub contract cu Pandurii”, a declarat Ioan Andone în urmă cu câteva zile.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
robert1205
robert1205  •  22 Iulie 2016, 22:38

Nistor este gata să renunțe la 100.000 de euro, bani pe care îi are de primit din urmă de la gorjeni, doar pentru a fi liber ????? Oare ce inseamna asta ?? spalare de bani sau prostia lui NISTOR.

zecs93
zecs93  •  22 Iulie 2016, 17:16

sa speram ca vine !!!

bakunin
bakunin  •  22 Iulie 2016, 16:09
Postat de oricare pe 22 Iulie 2016, 15:22

Râie, ai avut suma asta in mana vreodata?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează