FOTBAL  »  Superliga  »  

"Unii s-au pregătit să prindă vîrful de formă spre finalul sezonului"

Articol de - Publicat vineri, 11 aprilie 2008 00:00

Antrenorul Politehnicii Iaşi, Ionuţ Popa, a comentat cu ironie surprizele apărute în ultimele etape în Liga I. “Vreau să laud echipele care pînă acum au dat un gol sau două şi au pierdut într-una, iar deodată etalează o formă deosebit de bună, începînd să cîştige. Cred că s-au pregătit serios pentru ultima parte a campionatului, pentru a atinge atunci vîrful de formă”, a spus tehnicianul.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
 •  13 Aprilie 2008, 16:06

hai iasu!!!hai poli!!!bateti sclavii din arad.cind iasul era oras ,aradul rasarea dintre copaci si porumb.cind iesenii erau liberi si neatirnati,aradeni ii stergeau la fund pe unguri.sugeti kukul aradeni.

 •  13 Aprilie 2008, 13:26

hai uta!sa le scoatem fotbalul din cap la tzaranii de la iasi,-utu-i in gura!

 •  12 Aprilie 2008, 23:07

fortza poli stim ca poti mai mult

Vezi toate comentariile (6)
Comentează