FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - UNIREA URZICENI 5-0

Unirea se apără: "Dacă Inter a pierdut cu 2-5, noi nu putem să pierdem cu 0-5?"

Steaua exultă după 5-0 cu Unirea
Steaua exultă după 5-0 cu Unirea

Articol de GSP - Publicat joi, 07 aprilie 2011 00:00 / Actualizat joi, 07 aprilie 2011 13:11

Felix Grigore, managerul Unirii Urziceni, a încercat să explice modul în care echipa sa a pierdut fără drept de apel în ultima etapă, pe terenul Stelei, scor 0-5. Acesta a dat drept exemplu Interul lui Cristi Chivu, care a pierdut ruşinos acasă în faţa lui Schalke 04 (2-5), chiar pe teren propriu, în sferturile Ligii Campionilor.

"Vă asigur eu că Unirea Urziceni nu face jocurile nimănui. Se întîmplă să faci şi meciuri proaste şi să pierzi. Dacă deţinătoarea Ligii a pierdut de o aşa manieră, Unirea de ce nu ar pierde cu 0-5 în faţa Stelei?

Am văzut că s-a scris mult despre faptul că am jucat cu rezervele, dar aşa am ales noi să ne protejăm fotbaliştii pentru meciul de pe teren propriu cu Oţelul. E foarte greu să joci din 4 în 4 zile şi de aceea există o rotaţie a fotbaliştilor. Meciul cu Oţelul e mai important decît era cel cu Steaua, pentru că nu speram să luăm puncte de la Bucureşti", a spus Grigore la sportro, pentru ca apoi să vorbească despre fotbaliştii neutilizaţi în Ghencea.

"Ne-a acuzat lumea că nu a jucat Blay, dar el are doar 2 meciuri în acest sezon. Totodată, Onicaş nu putea să joace pentru că este în ghips, iar Pădureţu are de 2 săptămîni încoace o problemă familială mare de care nu ştie lumea".

La finalul partidei cedate în Ghencea, antrenorul ialomiţenilor, Marian Pană, a declarat:
"Publicul a fost mulţumit, asta e tot ce contează. Îmi pare rău că nu l-am menajat şi pe Epaminonda Nicu, că a fost eliminat şi nu-l putem folosi etapa viitoare".

Unirea Urziceni joacă în meciul următor contra liderului Oţelul Galaţi, pe teren propriu, sîmbătă, de la ora 15:00, în direct pe GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
euu-tm
euu-tm  •  07 Aprilie 2011, 15:15

in loc sa se fi bucurat asa de tare dupa acel meci blatuit mai bine jucatorii stelei isi bagau capul in pamant si fugeau repede la vestiare.ca ei oricum nu aveau vreo vina.dar eu sper ca macar de aceasta data portarul stelei sa fi descoperit la fel ca toata lumea printre jucatorii unirii urziceni cativa suporteri ai stelei.iar gigi s a molipsit de la tatarusanu si vede peste tot imresari veniti de la marile cluburi din europa dupa jucatorii sai precum a vazut si portarul mentionat mai sus suporterii stelisti majoritari camuflati in tribunele de la timisoara. oare cine ar da un milion de euro pe un portar de la steaua care nici nu-si da seama cand este luat la misto de niste fatuce reporter

bunicu
bunicu  •  07 Aprilie 2011, 14:24

Oare nu va este rusine celor dela Urziceni precum Grigore si Cirtu dela Stina sa mai comentati ceva, puteti sa taceti ca porcul in papusoi ca era mai cinstit se vedea si din avion ca e BLAT ordinar,jocul lui Becali si al lui Bucsaru un neica nimeni care a luat niste bani si-a platit datoriile si acum isi bate joc si de jucatori.Sa va fie rusine cu asa fotbal de liga lui MITICA.

ortega
ortega  •  07 Aprilie 2011, 14:03

Daca Leonardo avea ideile lui Pana ( il cheama Pana de la greutatea creierului ) era Inter - Schalke ... 2-25 !!! P.S. : Nu-i mai putin adevarat ca daca "marele" Chivu juca la Urziceni , Turma castiga lejer cu vreo 8-9 la zero ...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează